Povezane vesti
Otpevao "Tebi moja mazo" i nestao sa scene: Ovako danas izgleda Srđan em: I dalje se bavi pevanjem, a evo koliko se promenio…
Kurir 15.04.2025
Folk pevač Srđan Milošević, poznatiji pod umetničkim imenom Srđan M, žario je i palio estradnom scenom krajem devedesetih i početkom ovog veka, a onda se povukao iz javnog života. Pevač, međutim, nije batalio muziku, već od tada, pa sve do danas, vredno… »
Otpevao je pesmu "Tebi moja mazo" i nestao sa malih ekrana: Odselio se iz Srbije i evo kako danas živi Srđan Milošević
Blic 15.04.2025
Srđan Milošević vlasnik je pesme "Tebi, moja mazo", koja je i danas neizostavna pesma na vesiljima i žurkama, a iako ga je vinula u zvezde, odlučio je da se povuče sa estrade. Naime, Srđan M je 2000. godine snimio album, a pomenuta numera ga je… »
Vesti dana »

Tramp ne veruje u pobedu Kijeva "Nikada nisam rekao da će Ukrajina pobediti. Nije nemoguće, ali smatram da neće"
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih

Savet EU: Od 1. januara 2026. zabraniti uvoz ruskog gasa, uključujući tranzit
Beta pre 27 minutajoš 82 povezane

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 41 minutajoš 33 povezane