Povezane vesti
Otpevao "Tebi moja mazo" i nestao sa scene: Ovako danas izgleda Srđan em: I dalje se bavi pevanjem, a evo koliko se promenio…
Kurir 15.04.2025
Folk pevač Srđan Milošević, poznatiji pod umetničkim imenom Srđan M, žario je i palio estradnom scenom krajem devedesetih i početkom ovog veka, a onda se povukao iz javnog života. Pevač, međutim, nije batalio muziku, već od tada, pa sve do danas, vredno… »
Otpevao je pesmu "Tebi moja mazo" i nestao sa malih ekrana: Odselio se iz Srbije i evo kako danas živi Srđan Milošević
Blic 15.04.2025
Srđan Milošević vlasnik je pesme "Tebi, moja mazo", koja je i danas neizostavna pesma na vesiljima i žurkama, a iako ga je vinula u zvezde, odlučio je da se povuče sa estrade. Naime, Srđan M je 2000. godine snimio album, a pomenuta numera ga je… »
Vesti dana »

Dragoslav Bokan imenovan za predsednika Upravnog odbora Narodnog pozorišta
Euronews pre 18 minutajoš 15 povezanih

Viši sud u Novom Sadu: Netačni navodi da opstruišemo postupak “nadstrešnica"
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja na putevima Srbije - za tri dana otkriveno 626 vozača pod dejstvom alkohola
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih

Zelenski imenovao novog komandanta kopnenih snaga; IAEA: Zaporožje ne može ponovo da počne sa radom
RTS pre 33 minutajoš 21 povezana