Повезане вести

Наставак суђења за несрећу у фабрици „Наменска“ у Лучанима

Наставак суђења за несрећу у фабрици „Наменска“ у Лучанима

РТК 15.04.2025
У Апелационом суду у Крагујевцу одржан је наставак претреса у поступку по жалби против двојице руководилаца фабрике „Милан Благојевић – Наменска“ у Лучанима, због експлозије у тој фабрици када су погинули радници Милојко… »
Наставља се суђење за несрећу у фабрици "Наменска" у Лучанима

Наставља се суђење за несрећу у фабрици "Наменска" у Лучанима

ИнфоКГ 15.04.2025
У Апелационом суду у Крагујевцу одржан је наставак претреса у поступку по жалби против двојице руководилаца фабрике "Милан Благојевић – Наменска" у Лучанима, због експлозије у тој фабрици када су погинули радници Милојко… »
Главни претрес за несрећу у Лучанима, Милован Миливојевић: „Не одустајем док сам жив, а неће ни ћерка“

Главни претрес за несрећу у Лучанима, Милован Миливојевић: „Не одустајем док сам жив, а неће ни ћерка“

Нови магазин 15.04.2025
У Апелационом суду у Крагујевцу настављен је главни претрес против руководилаца фабрике "Милан Благојевић" у Лучанима, а због експлозије у тој фабрици 14. јула 2017. када су погинули радници Милојко Игњатовић и Миломир… »
Главни претрес за несрећу у Лучанима, Милован Миливојевић кроз сузе: „Не одустајем док сам жив, а неће ни ћерка“

Главни претрес за несрећу у Лучанима, Милован Миливојевић кроз сузе: „Не одустајем док сам жив, а неће ни ћерка“

Н1 Инфо 15.04.2025
У Апелационом суду у Крагујевцу настављен је главни претрес против руководилаца фабрике "Милан Благојевић" у Лучанима, а због експлозије у тој фабрици 14. јула 2017. када су погинули радници Милојко Игњатовић и Миломир… »
Један од сведока поново дао исказ о случају „Наменске“ из Лучана

Један од сведока поново дао исказ о случају „Наменске“ из Лучана

Глас Шумадије 15.04.2025
У Апелационом суду у Крагујевцу данас је поновљен главни претрес у случају „Наменске“ из Лучана. У експлозији у овој фабрици 2017. године погинуо је Миломир Миливојевић. Породица Миломира Миливојевића, која годинама води правну… »
Настављен главни претрес за несрећу у Лучанима – Миливојевић кроз сузе: „Не одустајем док сам жив, а неће ни ћерка“…

Настављен главни претрес за несрећу у Лучанима – Миливојевић кроз сузе: „Не одустајем док сам жив, а неће ни ћерка“…

Сербиан Невс Медиа 15.04.2025
У Апелационом суду у Крагујевцу настављен је главни претрес против руководилаца фабрике „Милан Благојевић“ у Лучанима, а због експлозије у тој фабрици 14. јула 2017. када су погинули радници Милојко Игњатовић и Миломир… »
Ново рочиште у случају погибије радника „Наменске“ у Лучанима (ВИДЕО)

Ново рочиште у случају погибије радника „Наменске“ у Лучанима (ВИДЕО)

Глас Шумадије 15.04.2025
Пре скоро месец дана, одржано је рочиште у Апелационом суду у Крагујевцу поводом вишегодишње истраге о погибији млађег радника „Наменске“ фабрике у Лучанима, Миломира Миловојевића. У поновном претресу догађаја из 2017. године… »

Вести дана »