Povezane vesti
Od pretnji do partnerstva: Turska profitira iz Trampove trgovinske igre
N1 Info 15.04.2025
Čini se da je Tramp prilikom određivanja carina poštedeo Tursku – za razliku od EU i Kine. Turska privreda želi od toga da profitira i poveća izvoz. Ali za to treba da ispuni određene pretpostavke. „Imam odlične odnose s jednim čovekom po imenu Erdogan“… »
Ova država bi mogla lepo da profitira od američkih carina
Kamatica 15.04.2025
„Imam odlične odnose s jednim čovekom po imenu Erdogan“ – tako je američki predsednik Donald Trump početkom nedelje u Ovalnom kabinetu opisao svoj odnos s turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, dok je sedeo pored Erdoganovog političkog… »
Trampove carine – šansa za Tursku
Dojče vele 15.04.2025
Čini se da je Tramp prilikom određivanja carina poštedeo Tursku – za razliku od EU i Kine. Turska privreda želi od toga da profitira i poveća izvoz. Ali za to treba da ispuni određene pretpostavke. „Imam odlične odnose s jednim čovekom po imenu Erdogan“… »
Vesti dana »
Među poginulima u švajcarskom skijalištu i državljanin Srbije, kaže ambasador
BBC News pre 56 minutajoš 34 povezane
(Foto) Još jedna nesreća zbog klizavog kolovoza: Automobil se prevrnuo na krov kod Užica, vozači, čuvajte se!
Blic pre 36 minutajoš 39 povezanih
EDS: Kvarovi na mreži na teritoriji Mačvanskog,Rasinskog, Kolubarskog i Borskog okruga
NIN pre 31 minutajoš 72 povezane
Venecuela gori! Ispred prodavnica dugački redovi, na ulicama oklopna vozila i naoružani civili: Otkriveno ko vodi zemlju nakon Madura
Blic pre 36 minutajoš 28 povezanih