Povezane vesti
Milić Vukašinović dobio pomoć, pa pomenuo kolege: Svi su me zaboravili
Vesti online 15.04.2025
Roker Milić Vukašinović kaže ga kolege retko posećuju otkako mu je amputirana noga, a sada je isplivala informacija da mu proteza košta 500.000 dinara. Njemu je pristigla pomoć, a kako prenose mediji, to mu je dobro došlo. – Milić Vukašinović je zaslužio… »
Otkriveno koliko košta proteza Milića Vukašinovića: Nije imao da plati, u pitanju je ogromna suma novca
Mondo 15.04.2025
Milić Vukašinović se suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, a nedavno otkrio da ga nijedan od kolega nije obišao tokom oporavka u bolnici. Roker Milić Vukašinović već duže vreme se suočava s teškim zdravstvenim izazovima, a njegova borba… »
Proteza mu košta: 500.000 dinara Milić Vukašinović dobio pomoć, pa pomenuo kolege: "Svi su me zaboravili"
Blic 15.04.2025
Roker Milić Vukašinović kaže ga kolege retko posećuju otkako mu je amputirana noga, a sada je isplivala informacija da mu proteza košta 500.000 dinara. Njemu je pristigla pomoć, a kako prenose mediji, to mu je dobro došlo. - Milić Vukašinović je zaslužio… »
Proteza mu košta 500.000! Milić Vukašinović dobio pomoć, pa udario na kolege: "Zaboravili su me"
Telegraf 15.04.2025
Rokenrol ikona Milić Vukašinović već duže vreme se suočava s teškim zdravstvenim izazovima, a njegova borba rezultirala je amputacijom noge. Nakon nesnosnih bolova koje je danima trpeo, lekari su Miliću Vukašinoviću u decembru 2024. godine hitno odseku… »
Vesti dana »

Veliki požar u Batajnici: Gori garaža od 300 kvadrata, intervencija u toku
NIN pre 25 minutajoš 19 povezanih

Padaju temperaturni rekordi u Japanu zabeležena temperatura od 41,6 stepeni!
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih