Повезане вести
Милић Вукашиновић добио помоћ, па поменуо колеге: Сви су ме заборавили
Вести онлине 15.04.2025
Рокер Милић Вукашиновић каже га колеге ретко посећују откако му је ампутирана нога, а сада је испливала информација да му протеза кошта 500.000 динара. Њему је пристигла помоћ, а како преносе медији, то му је добро дошло. –… »
Откривено колико кошта протеза Милића Вукашиновића: Није имао да плати, у питању је огромна сума новца
Мондо 15.04.2025
Милић Вукашиновић се суочава са озбиљним здравственим проблемима, а недавно открио да га ниједан од колега није обишао током опоравка у болници. Рокер Милић Вукашиновић већ дуже време се суочава с тешким здравственим изазовима… »
Протеза му кошта: 500.000 динара Милић Вукашиновић добио помоћ, па поменуо колеге: "Сви су ме заборавили"
Блиц 15.04.2025
Рокер Милић Вукашиновић каже га колеге ретко посећују откако му је ампутирана нога, а сада је испливала информација да му протеза кошта 500.000 динара. Њему је пристигла помоћ, а како преносе медији, то му је добро дошло. -… »
Протеза му кошта 500.000! Милић Вукашиновић добио помоћ, па ударио на колеге: "Заборавили су ме"
Телеграф 15.04.2025
Рокенрол икона Милић Вукашиновић већ дуже време се суочава с тешким здравственим изазовима, а његова борба резултирала је ампутацијом ноге. Након несносних болова које је данима трпео, лекари су Милићу Вукашиновићу у децембру… »
Вести дана »
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 19 минутајош 1 повезана