Повезане вести

Алексић: Мацут игнорише реалност и „сипа со на рану Србије“, прочитао експозе у који ни сам не верује

Алексић: Мацут игнорише реалност и „сипа со на рану Србије“, прочитао експозе у који ни сам не верује

Нова 15.04.2025
Мандатар за састав нове Владе Ђуро Мацут рекао је да се у Скупштини ствара атмосфера којом се не спуштају тензије и поновио похвале на рачун предложених министара. „Оваква расправа није конструктивна, пре бих рекао да представља… »
Мацут позвао на смиривање тензија, Алексић му поручио да не сипа со на рану Србије

Мацут позвао на смиривање тензија, Алексић му поручио да не сипа со на рану Србије

Бета 15.04.2025
Мандатар за састав нове Владе Ђуро Мацут рекао је да се у Скупштини ствара атмосфера којом се не спуштају тензије и поновио похвале на рачун предложених министара. "Оваква расправа није конструктивна, пре бих рекао да представља… »
Алексић: Власт за 13 година променила 208 министара, Мацут читао експозе у који ни сам не верује

Алексић: Власт за 13 година променила 208 министара, Мацут читао експозе у који ни сам не верује

Н1 Инфо 15.04.2025
Мандатар за састав нове Владе Ђуро Мацут рекао је да се у Скупштини ствара атмосфера којом се не спуштају тензије и поновио похвале на рачун предложених министара. „Оваква расправа није конструктивна, пре бих рекао да представља… »

Радио сто плус 15.04.2025
“Оваква расправа није конструктивна, пре бих рекао да представља предизборну кампању али која је непотребна јер нас чека годину и по дана да се реше битне ствари”, рекао је Мацут и додао да треба почети од образовања. Поновио… »

Вести дана »