Povezane vesti

Dejanu Vuku Stankoviću pozlilo u Skupštini, nakon intervencije hitne pomoći brzo se vratio na sednicu

Dejanu Vuku Stankoviću pozlilo u Skupštini, nakon intervencije hitne pomoći brzo se vratio na sednicu

Nedeljnik 15.04.2025
Dejanu Vuku Stankoviću, kandidatu za ministra prosvete, pozlilo je tokom današnje skupštinske sednice na čijem dnevnom redu je izbor nove Vlade Srbije. U toku govora poslanika Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić, u jednom momentu se začulo… »
Dejanu Vuku Stankoviću pozlilo za vreme sednice, kasnije se vratio u salu

Dejanu Vuku Stankoviću pozlilo za vreme sednice, kasnije se vratio u salu

RTV 15.04.2025
BEOGRAD - Kandidatu za ministra prosvete Dejanu Vuku Stankoviću pozlilo je danas tokom rasprave na posebnoj sednici Skupštine Srbije, a kasnije se vratio u salu. Stankoviću je pozlilo tokom govora šefa poslaničke grupe "Narodni pokret Srbije-Novo lice… »
"Grč i stres": Oglasio se Dejan Vuk Stanković nakon što je hitno napustio sednicu Skupštine jer mu je pozlilo (video)

"Grč i stres": Oglasio se Dejan Vuk Stanković nakon što je hitno napustio sednicu Skupštine jer mu je pozlilo (video)

Blic 15.04.2025
Kandidat za ministra prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je da je danas morao da napusti sednicu Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o novoj vladi, jer mu je pozlilo i da je to, kako je rekao, bio odgovor organizma na strašnu kampanju linča. On je… »
Ovo je trenutak kad je pozlilo Dejanu Vuku Stankoviću: Obezbeđenje ga izvelo iz sale (video)

Ovo je trenutak kad je pozlilo Dejanu Vuku Stankoviću: Obezbeđenje ga izvelo iz sale (video)

Pravda 15.04.2025
Kandidatu za ministra prosvete u novoj Vladi Srbije, Dejanu Vuku Stankoviću, pozlilo je ovog utorka tokom sednice na kojoj se bira novi premijer Đuro Macut, kao i njegovi članovi kabineta. Kako se vidi na prenosu sednice iz Skupštine koja i dalje traje… »
Stanković o incidentu u Skupštini: Nema ozbiljnih komplikacija, odgovor organizma na strašnu kampanju linča

Stanković o incidentu u Skupštini: Nema ozbiljnih komplikacija, odgovor organizma na strašnu kampanju linča

Euronews 15.04.2025
Kandidat za ministra prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je da je danas morao da napusti sednicu Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o novoj vladi, jer mu je pozlilo i da je to, kako je rekao, bio odgovor organizma na strašnu kampanju linča. On je… »
Oglasio se dejan Vuk Stanković nakon što mu je pozlilo na sednici Skupštine Srbije Zapanjen sam...

Oglasio se dejan Vuk Stanković nakon što mu je pozlilo na sednici Skupštine Srbije Zapanjen sam...

Dnevnik 15.04.2025
Dejan Vuk Stanković se oglasio za Kurir nakon što je hitno morao da napusti sednicu Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o novoj vladi Srbije. "Imao sam grč, kombinacija išijasa i stresa. Zapanjen sam količinom mržnje i laži koje sam čuo na svoj… »
Oglasio se Dejan Vuk Stanković nakon što mu je pozlilo na sednici: Otkrio kako se sada oseća

Oglasio se Dejan Vuk Stanković nakon što mu je pozlilo na sednici: Otkrio kako se sada oseća

Mondo 15.04.2025
Oglasio se Dejan Vuk Stanković nakon što je napustio sednicu Skupštine Srbije jer mu je pozlilo. Dejan Vuk Stanković se oglasio za Kurir nakon što je hitno morao da napusti sednicu Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o novoj vladi Srbije. "Imao sam… »
Oglasio se Dejan Vuk Stanković nakon što mu je pozlilo na sednici Skupštine Srbije

Oglasio se Dejan Vuk Stanković nakon što mu je pozlilo na sednici Skupštine Srbije

Telegraf 15.04.2025
Dejan Vuk Stanković se oglasio za Kurir nakon što je hitno morao da napusti sednicu Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o novoj vladi Srbije. "Imao sam grč, kombinacija išijasa i stresa. Zapanjen sam količinom mržnje i laži koje sam čuo na svoj… »

Vesti dana »