Повезане вести

Дејану Вуку Станковићу позлило у Скупштини, након интервенције хитне помоћи брзо се вратио на седницу

Дејану Вуку Станковићу позлило у Скупштини, након интервенције хитне помоћи брзо се вратио на седницу

Недељник 15.04.2025
Дејану Вуку Станковићу, кандидату за министра просвете, позлило је током данашње скупштинске седнице на чијем дневном реду је избор нове Владе Србије. У току говора посланика Народног покрета Србије Мирослав Алексић, у једном… »
Дејану Вуку Станковићу позлило за време седнице, касније се вратио у салу

Дејану Вуку Станковићу позлило за време седнице, касније се вратио у салу

РТВ 15.04.2025
БЕОГРАД - Кандидату за министра просвете Дејану Вуку Станковићу позлило је данас током расправе на посебној седници Скупштине Србије, а касније се вратио у салу. Станковићу је позлило током говора шефа посланичке групе "Народни… »
"Грч и стрес": Огласио се Дејан Вук Станковић након што је хитно напустио седницу Скупштине јер му је позлило (видео)

"Грч и стрес": Огласио се Дејан Вук Станковић након што је хитно напустио седницу Скупштине јер му је позлило (видео)

Блиц 15.04.2025
Кандидат за министра просвете Дејан Вук Станковић изјавио је да је данас морао да напусти седницу Скупштине Србије на којој се расправља о новој влади, јер му је позлило и да је то, како је рекао, био одговор организма на… »
Ово је тренутак кад је позлило Дејану Вуку Станковићу: Обезбеђење га извело из сале (видео)

Ово је тренутак кад је позлило Дејану Вуку Станковићу: Обезбеђење га извело из сале (видео)

Правда 15.04.2025
Кандидату за министра просвете у новој Влади Србије, Дејану Вуку Станковићу, позлило је овог уторка током седнице на којој се бира нови премијер Ђуро Мацут, као и његови чланови кабинета. Како се види на преносу седнице из… »
Станковић о инциденту у Скупштини: Нема озбиљних компликација, одговор организма на страшну кампању линча

Станковић о инциденту у Скупштини: Нема озбиљних компликација, одговор организма на страшну кампању линча

Еуроневс 15.04.2025
Кандидат за министра просвете Дејан Вук Станковић изјавио је да је данас морао да напусти седницу Скупштине Србије на којој се расправља о новој влади, јер му је позлило и да је то, како је рекао, био одговор организма на… »
Огласио се дејан Вук Станковић након што му је позлило на седници Скупштине Србије Запањен сам...

Огласио се дејан Вук Станковић након што му је позлило на седници Скупштине Србије Запањен сам...

Дневник 15.04.2025
Дејан Вук Станковић се огласио за Курир након што је хитно морао да напусти седницу Скупштине Србије на којој се расправља о новој влади Србије. "Имао сам грч, комбинација ишијаса и стреса. Запањен сам количином мржње и лажи… »
Огласио се Дејан Вук Станковић након што му је позлило на седници: Открио како се сада осећа

Огласио се Дејан Вук Станковић након што му је позлило на седници: Открио како се сада осећа

Мондо 15.04.2025
Огласио се Дејан Вук Станковић након што је напустио седницу Скупштине Србије јер му је позлило. Дејан Вук Станковић се огласио за Курир након што је хитно морао да напусти седницу Скупштине Србије на којој се расправља о новој… »
Огласио се Дејан Вук Станковић након што му је позлило на седници Скупштине Србије

Огласио се Дејан Вук Станковић након што му је позлило на седници Скупштине Србије

Телеграф 15.04.2025
Дејан Вук Станковић се огласио за Курир након што је хитно морао да напусти седницу Скупштине Србије на којој се расправља о новој влади Србије. "Имао сам грч, комбинација ишијаса и стреса. Запањен сам количином мржње и лажи… »

Вести дана »