Povezane vesti
Fico: Idem u Moskvu na Dan pobede, niko mi ne može diktirati gde mogu da putujem
N1 Info 15.04.2025
Premijer Slovačke Robert Fico poručio je danas da će prisustvovati obeležavanju Dana pobede u Moskvi, kao i da se snažno protivi upozorenju visoke predstavnice EU za spoljne poslove Kaje Kalas da evropski lideri ne treba da učestvuju u tom događaju… »
Fico odgovorio Kaji Kalas: Idem u Moskvu na Dan pobede, u Srbiji i Gruziji Zapad organizovao "Majdane"
Euronews 15.04.2025
Premijer Slovačke Robert Fico poručio je danas da će prisustvovati obeležavanju Dana pobede u Moskvi, kao i da se snažno protivi upozorenju visoke predstavnice EU za spoljne poslove Kaje Kalas da evropski lideri ne treba da učestvuju u tom događaju… »
Fico nepokolebljiv, ide kod Putina za dan pobede! Premijer Slovačke pomenuo i Srbiju, evo šta je poručio EU! "Upozorenje i…
Kurir 15.04.2025
Fico je poručio i da se snažno protivi upozorenju visoke predstavnice EU za spoljne poslove Kaje Kalas da evropski lideri ne treba da učestvuju u tom događaju. - Upozorenje i pretnja Kaje Kalas predstavljaju nepoštovanje i ja im se snažno protivim -… »
Fico: Idem u Moskvu na Dan pobede, niko mi ne može diktirati gde mogu da putujem
RTV 15.04.2025
BRATISLAVA - Premijer Slovačke Robert Fico poručio je danas da će prisustvovati obeležavanju Dana pobede u Moskvi, kao i da se snažno protivi upozorenju visoke predstavnice EU za spoljne poslove Kaje Kalas da evropski lideri ne treba da učestvuju u tom… »
Fico odgovorio Kaji Kalas: Nije 1939. godina, niko mi neće narediti…
Vesti online 15.04.2025
Slovački premijer Robert Fico odreagovao je na izjavu šefice evropske diplomatije Kaje Kalas o paradi 9. maja u Moskvi, rekavši da će učestvovati na toj svečanosti i da mu to niko ne može zabraniti. “Idem u Moskvu 9. maja. Da li je upozorenje gospođe… »
Vesti dana »

Temperatura se vraća na 40 stepeni! Prognoza za Beograd ne obećava ništa dobro, a evo šta čeka ostatak Srbije
Alo pre 1 satjoš 18 povezanih

Janković: Svako ko je želeo da učestvuje u javnoj raspravi imao vremena da se prijavi
RTV pre 22 minutajoš 18 povezanih

Zvezdan Terzić: Ostvarili smo značajnu pobedu u Poljskoj, ali ništa nije završeno
Euronews pre 52 minutajoš 30 povezanih