Povezane vesti

Izgleda nežno i smerno, ali evo ko je zaista žena Milana Vasića: Ovaj čovek je otkrio sve

Izgleda nežno i smerno, ali evo ko je zaista žena Milana Vasića: Ovaj čovek je otkrio sve

Svet & Skandal 15.04.2025
Kum Milana Vasića progovorio o njegovoj supruzi Glumac Milan Vasić proetklog vikenda venčao se sa folklorašicom Majom Iliveskom. Ovo je bilo iznenađenje za sve jer niko nije znao da je glumac u vezi. Kum Milana Vasića na venčanju bio je Milan Kalinić… »
"Napraviće veliku svadbu na Kosovu": Oglasio se Milan Kalinić i otkrio detalje tajnog venčanja Milana Vasića: Bio mu je kum, a…

"Napraviće veliku svadbu na Kosovu": Oglasio se Milan Kalinić i otkrio detalje tajnog venčanja Milana Vasića: Bio mu je kum, a…

Blic 15.04.2025
Glumac Milan Vasić u tajnosti se oženio prošlog vikenda, a venčani kum mu je bio Milan Kalinić. Milan Kalinić se sada oglasio za "Blic" i otkrio detalje intimne ceremonije. - Sa Milanom sam dugogodišnji prijatelj, a naše pravo drugarstvo počelo je sa… »
"Napraviće veliku svadbu na Kosovu" Oglasio se Milan Kalinić i otkrio detalje tajnog venčanja Milana Vasića: Evo šta kaže za…

"Napraviće veliku svadbu na Kosovu" Oglasio se Milan Kalinić i otkrio detalje tajnog venčanja Milana Vasića: Evo šta kaže za…

Kurir 15.04.2025
Glumac Milan Vasić u tajnosti se oženio prošlog vikenda, a venčani kum mu je bio Milan Kalinić. Milan Kalinić se sada oglasio i otkrio detalje intimne ceremonije. - Sa Milanom sam dugogodišnji prijatelj, a naše pravo drugarstvo počelo je sa predstavom… »
Pogledajte kakva atmosfera je bila na svadbi Milana Vasića, njegov kum Kalinić otkrio: „Planiraju i žurku svadbu na Kosovu i…

Pogledajte kakva atmosfera je bila na svadbi Milana Vasića, njegov kum Kalinić otkrio: „Planiraju i žurku svadbu na Kosovu i…

Nova 15.04.2025
Glumac Milan Vasić nedavno se oćenio u tajnosti. Milan Vasić je pred oltar otišao sa 18 godina mlađom Majom, a kumovao mu je kolega Milan Kalinić. Kalinić se oglasio ovim povodom i otkrio neke detalje intimne ceremonije. „Sa Milanom sam dugogodišnji… »

Vesti dana »