Povezane vesti

Rasprava Nikole Kalinića i Gordona Herberta na kraju utakmice Bajern – Crvena zvezda

Rasprava Nikole Kalinića i Gordona Herberta na kraju utakmice Bajern – Crvena zvezda

Danas 15.04.2025
Krilni košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić i trener Bajerna Gordon Herbert završili su utakmicu plej-ina Evrolige u klinču. Bajern je pobedio Crvenu zvezdu nakon produžetaka rezultatom 97:93 i sebi obezbedio meč za ulazak u plej-of koji će u petak… »
Herbert o raspravi sa Kalinićem: Pričali smo o hokeju

Herbert o raspravi sa Kalinićem: Pričali smo o hokeju

Sport klub 15.04.2025
Bajern je pobedio Crvenu zvezdu u plej-inu i ostao u igri za plej-of. Trener Bavaraca Gordon Herbert imao je zanimljiv osvrt na sukob sa Nikolom Kalinićem na kraju utakmice. Raport Darka Plavšića iz Minhena: O suđenju, Kalini i igri Zvezde Po završetku… »
Herberta pitali za sukob sa Kalinićem - on šokirao odgovorom!

Herberta pitali za sukob sa Kalinićem - on šokirao odgovorom!

B92 15.04.2025
Trener Bajern Minhena Gordon Herbert je posle meča protiv Crvene zvezde upitan o sukobu koji je na parketu imao sa Nikolom Kalinićem. Bajern je slavio trijumf 97:93, nakon čega je Herbert na konferenciji za medije upitan u vezi pomenute "frke". A on je… »
"Neću da pričam ništa da me ne kazne, ali ona odluka...": Filip Petrušev bez mnogo reči posle poraza Zvezde

"Neću da pričam ništa da me ne kazne, ali ona odluka...": Filip Petrušev bez mnogo reči posle poraza Zvezde

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Bajerna u plej-inu Evrolige posle produžetka u Minhenu (97:93), pa su time završili sezonu u elitnom evropskom takmičenju. Prvotimac crveno-belih, Filip Petrušev bio je posebno razočaran nekim odlukama arbitara, ali… »
Poraz Zvezde u Evroligi pomerio večiti derbi: Evo kada će Partizan ugostiti crveno-bele u ABA ligi!

Poraz Zvezde u Evroligi pomerio večiti derbi: Evo kada će Partizan ugostiti crveno-bele u ABA ligi!

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u plej-inu Evrolige od Bajerna sa 97:93, čime su završili učešće u Evropi, dok je taj meč direktno uticao i na ABA ligu, pošto je pomerio večiti derbi sa ponedeljka, 21. aprila, kako je bilo planirano, saznaje… »
Ovako je Filip Petrušev doneo produžetak Zvezdi u Minhenu

Ovako je Filip Petrušev doneo produžetak Zvezdi u Minhenu

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Crvene zvezde igraju plej-in meč Evrolige protiv Bajerna u Minhenu, gde je Filip Petrušev doneo produžetak nakon veoma lepe akcije crveno-belih i katastrofalnog sudijskog kriterijuma. Prevashodno su sudije svirale poprilično sumnjiv faul, nakon… »
Skočio na Kalinića, pa zbijao šale pred novinarima: "Moj tim je izgubio u hokeju, pa sam bio razočaran"

Skočio na Kalinića, pa zbijao šale pred novinarima: "Moj tim je izgubio u hokeju, pa sam bio razočaran"

Mondo 15.04.2025
Trener Bajerna sukobio se sa liderom Crvene zvezde na parketu, a onda je u šaljivom tonu govorio o tome. Nekoliko trenutaka posle burnog kraja utakmice Bajern - Crvena zvezda, trener domaćih Gordon Herbert i najboljih igrač srpskog tima Nikola Kalinić… »
Sferopulos: Sudije su odlučile utakmicu

Sferopulos: Sudije su odlučile utakmicu

Radio sto plus 15.04.2025
“Ovo će biti prvi put da pričam o sudijama. Do sad ih nisam komentarisao, danas ne mogu da poštujem to što se desilo. U drugom poluvremenu sudije nisu na isti način sudile, ali najbitnije je da je na kraju regularnog dela utakmice bio faul u napadu… »
Zagrmeo predsednik KK Crvena zvezda zbog Bajerna i Evrolige: "Platiš da te kradu... Sramota!"

Zagrmeo predsednik KK Crvena zvezda zbog Bajerna i Evrolige: "Platiš da te kradu... Sramota!"

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Bajerna u plej-inu Evrolige sa 97:93 posle produžetka, gde se može diskutovati o sudijkim odlukama zbog čega se oglasio i Željko Drčelić, predsednik crveno-belih. Željko Drčelić se kratko oglasio odmah nakon meča. -… »
Trenera Bajerna pitali za frku sa Kalinićem: Gordon Herbert sve šokirao odgovorom

Trenera Bajerna pitali za frku sa Kalinićem: Gordon Herbert sve šokirao odgovorom

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Bajerna nastavljaju borbu za Top 8 Evrolige, pošto su posle produžetka savladali Crvenu zvezdu 97:93, a sam kraj meča obeležio je i manji sukob Nikole Kalinića i trenera Bajerna Gordona Herberta. Posle duela, na konferenciji za novinare trener… »
Direktor Zvezde "poludeo" na meču sa Bajernom: Obezbeđenje ga držalo, bacio i sako kad su ga izveli iz hale!

Direktor Zvezde "poludeo" na meču sa Bajernom: Obezbeđenje ga držalo, bacio i sako kad su ga izveli iz hale!

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Bajerna u Minhenu sa 97:93 posle produžetka u plej-inu Evrolige, čime su završili učešće u Evropi za ovu sezonu. Ogorčeni su bili crveno-beli tokom ovog meča zbog sudija na samom kraju regularnih 40 minuta. Pomenuo… »
"Juče sam se osećao kao mrtav čovek koji hoda": Trener Bajerna na hit način komentarisao pobedu nad Zvezdom

"Juče sam se osećao kao mrtav čovek koji hoda": Trener Bajerna na hit način komentarisao pobedu nad Zvezdom

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Bajerna iz Minhena su uspeli da pobede Crvenu zvezdu posle totalne drame i produžetka u utakmici plej-ina Evrolige, pa su tako produžili svoju sezonu - 97:93. Trener Bajerna, Gordon Herbert kaže da je ponosan na svoj tim, jer mu je tim jutros… »
Nikola Vučević se javio zbog poraza Zvezde u Evroligi: "Zaslužili ste više..."

Nikola Vučević se javio zbog poraza Zvezde u Evroligi: "Zaslužili ste više..."

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Bajerna u Minhenu sa 97:93 nakon produžetka i to posle veoma velike drame, da bi se odmah nakon meča javio i Nikola Vučević, NBA centar i veliki navijač crveno-belih. Centar Čikago Bulsa je imao kratak komentar, u… »
Sferopulos "zagrmeo" na sudije na konferenciji za medije: "Uvek sam ih poštovao, ali danas to ne mogu"

Sferopulos "zagrmeo" na sudije na konferenciji za medije: "Uvek sam ih poštovao, ali danas to ne mogu"

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Crvene zvezde završili su svoju evroligašku sezonu porazom u "SAP Gardenu" od Bajerna iz Minhena posle produžetka i ogromne drame i meču koji je doneo dosta tenzija i emocija - 97:93. Trener Crvene zvezde, Janis Sferopulos je na konferenciji za… »
Trener Bajerna otkrio u čemu je "tajna" pobede nad Zvezdom: "Nismo odustali..."

Trener Bajerna otkrio u čemu je "tajna" pobede nad Zvezdom: "Nismo odustali..."

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su posle velike drame i produžetka od Bajerna u Minhenu 97:93 i tako su završili ovu sezonu u Evroligi. Posle meča, trener Bajerna, Gordon Herbert, izneo je svoje utiske. – Odigrali smo sjajnu 3. četvrtinu, starteri su… »
Haos u Minhenu po završetku meča! Nikola Kalinić ušao u oštru verbalnu raspravu sa trenerom Bajerna

Haos u Minhenu po završetku meča! Nikola Kalinić ušao u oštru verbalnu raspravu sa trenerom Bajerna

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Crvene zvezde posle ogromne drame i produžetka večeras su poraženi u "SAP Gardenu" od Bajerna, čime su završili svoju evroligašku sezonu u plej-in fazi takmičenja - 97:93. Meč je bio i više nego dramatičan i sa puno tenzija na obe strane… »
Prva izjava Janisa Sferopolusa posle poraza od Bajerna, besan na sudije: "Oni su odlučili meč u 40. minutu!"

Prva izjava Janisa Sferopolusa posle poraza od Bajerna, besan na sudije: "Oni su odlučili meč u 40. minutu!"

Telegraf 15.04.2025
Košarkaši Crvene zvezde su završili svoje učešće u Evroligi za ovu sezonu, pošto su posle produžetka poraženi od Bajerna u Minhenu sa 97:93 nakon produžetka, gde su imali i poprilično sumnjiv sudijski kriterijum u samom finišu regularnog toka utakmice… »

Vesti dana »