Povezane vesti

Fico iz Zagreba "postrojio" i kaju Kalas! "Predugo sam ja u politici da bi mi neko naređivao šta da radim"

Fico iz Zagreba "postrojio" i kaju Kalas! "Predugo sam ja u politici da bi mi neko naređivao šta da radim"

Kurir 16.04.2025
Premijer Slovačke Robert Fico poručio je danas iz Zagreba da najveći udeo u pobedi nad nacizmom ima narod bivšeg Sovjetskog Saveza, a šefici evropske diplomatije Kaji Kalas da je predugo u politici da bi mu neko naređivao šta da radi. Fico je danas… »
Bura oko Dana pobede u Moskvi: Fico iz Zagreba poručio Kaji Kalas: "Predugo sam u politici da bi neko naređivao šta da radim"…

Bura oko Dana pobede u Moskvi: Fico iz Zagreba poručio Kaji Kalas: "Predugo sam u politici da bi neko naređivao šta da radim"…

Blic 16.04.2025
Premijer Slovačke Robert Fico poručio je danas iz Zagreba da najveći udeo u pobedi nad nacizmom ima narod bivšeg Sovjetskog Saveza, a šefici evropske diplomatije Kaji Kalas da je predugo u politici da bi mu neko naređivao šta da radi. Fico je danas… »
Fico poručio Kalasovoj: Predugo sam u politici da bi neko naređivao šta da radim

Fico poručio Kalasovoj: Predugo sam u politici da bi neko naređivao šta da radim

Euronews 16.04.2025
Fico u poseti Hrvatskoj zapušio usta novinarima! Postavili mu pitanje u vezi Dana pobede, slovački premijer im brutalno…

Fico u poseti Hrvatskoj zapušio usta novinarima! Postavili mu pitanje u vezi Dana pobede, slovački premijer im brutalno…

Kurir 16.04.2025
Susreo se s premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem. Plenković je na početku rekao kako se zbog turizma intenzivira kontakt Slovaka i Hrvata, a sa slovačkim kolegom razgovarao je o saradnji i o globalnoj situaciji. Na pitanje "zašto bira da bude na… »
Fico odbrusio Kalasovoj: Kako se usuđuje da mi kaže da ne idem u Moskvu 9. maja?!

Fico odbrusio Kalasovoj: Kako se usuđuje da mi kaže da ne idem u Moskvu 9. maja?!

RTV 16.04.2025
ZAGREB - Premijer Slovačke Robert Fico poručio je danas iz Zagreba da najveći udeo u pobedi nad nacizmom ima narod bivšeg Sovjetskog Saveza, a šefici evropske diplomatije Kaji Kalas da je predugo u politici da bi mu neko naređivao šta da radi. Fico je… »
Fico poručio Kaji Kalas: Predugo sam u politici da bi neko naređivao šta da radim

Fico poručio Kaji Kalas: Predugo sam u politici da bi neko naređivao šta da radim

NIN 16.04.2025
Premijer Slovačke Robert Fico poručio je danas iz Zagreba da najveći udeo u pobedi nad nacizmom ima narod bivšeg Sovjetskog Saveza, a šefici evropske diplomatije Kaji Kalas da je predugo u politici da bi mu neko naređivao šta da radi. Robert Fico je… »
Fico prkosi Briselu: "Idem u Moskvu na Dan pobede, niko mi ne može diktirati gde mogu da putujem"

Fico prkosi Briselu: "Idem u Moskvu na Dan pobede, niko mi ne može diktirati gde mogu da putujem"

Telegraf 16.04.2025
Premijer Slovačke Robert Fico poručio je danas da će prisustvovati obeležavanju Dana pobede u Moskvi, kao i da se snažno protivi upozorenju visoke predstavnice EU za spoljne poslove Kaje Kalas da evropski lideri ne treba da učestvuju u tom događaju… »
"Niko mi ne može diktirati gde mogu da putujem": Fico ima poruku za Kaju Kalas: Idem u Moskvu na Dan pobede

"Niko mi ne može diktirati gde mogu da putujem": Fico ima poruku za Kaju Kalas: Idem u Moskvu na Dan pobede

Blic 15.04.2025
Premijer Slovačke Robert Fico poručio je danas da će prisustvovati obeležavanju Dana pobede u Moskvi, kao i da se snažno protivi upozorenju visoke predstavnice EU za spoljne poslove Kaje Kalas da evropski lideri ne treba da učestvuju u tom događaju. -… »

Vesti dana »