Povezane vesti
"Čuvena pevačica je htela da me usvoji, videla je da smo siromašni" Bolna ispovest naše Zvezde Granda: Tata nije hteo da me…
Kurir 16.04.2025
Svetlana Tanasić, koju šira javnost zna iz takmičenja "Zvezde Granda", gde je dobila nadimak, Big Mama, u velikoj životnoj ispovesti otkrila je da je pokojna pevačica Lola Novaković htela da je usvoji. Big Mama je ispričala da ju je Lola primetila dok je… »
"Čuvena koleginica je htela da me usvoji, videla je da smo siromašni": Bolna ispovest naše pevačice: "Tata nije hteo da me…
Blic 16.04.2025
Svetlana Tanasić, koju šira javnost zna iz takmičenja "Zvezde Granda", gde je dobila nadimak, Big Mama, u velikoj životnoj ispovesti otkrila je da je pokojna pevačica Lola Novaković htela da je usvoji. Big Mama je ispričala da ju je Lola primetila dok je… »
Vesti dana »

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 1 satjoš 14 povezanih

Sudbina bliskog istoka: Može li se situacija između Irana i Izraela otgnuti kontroli?
Mondo pre 20 minutajoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 5 minutajoš 29 povezanih

Osmi dan protesta “Pobunjenog univerziteta” ispred Vlade Srbije
Vesti online pre 5 satijoš 12 povezanih