Povezane vesti
Za 5 minuta folker uzeo 15.000 evra, kad je video koliko novca je dobio samo je izgovorio: "Odoh ja kući, ne treba mi više"
Blic 16.04.2025
Pevač Radiša Trajković Đani je pre nekoliko godina na jednoj proslavi u Berlinu uzeo čak 15.000 evra kada je zapevao svoju pesmu "Najjači". Naime, Radiša Trajković Đani nedavno je imao nezgodu na skijanju u Italiji nakon čega je operisan, te jedno vreme… »
Kraljevi bakšiša pelješe dijasporu! Đani zapevao najjaču i za 5 minuta uzeo 15.000 €, pljuštale samo novčanice od 500 €! A…
Kurir 16.04.2025
Radiša Trajković Đani, koji neće moći da radi nekoliko meseci zbog operacije ruke koju je slomio na skijanju, inače pravi odličnu atmosferu na svakom od nastupa, a posebnu motivaciju ima u dijaspori, gde peva za sve ljude sa debelim novčanikom. Naime… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 3 sata

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 8 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 3 satajoš 2 povezane