Povezane vesti
(Video) Ovo je američka "nuklearna: Trijada!" General objavio zagonetnu poruku, svi se pitaju kome je upućena: "Nećemo…
Blic 16.04.2025
Na društvenim mrežama pojavio se video koji prikazuje ključne elemente američkog nuklearnog arsenala, koji je objavio načelnik štaba američkog vazduhoplovstva, general David V. Alvin, sa kratkom, ali jasnom porukom: "Ako odvraćanje omane, mi nećemo." U… »
„Mi nećemo podbaciti“: Američki general podelio snimak nuklearnog arsenala i poslao poruku neprijateljima VIDEO
Nova 16.04.2025
Na društvenim mrežama pojavio se video koji prikazuje ključne elemente američkog nuklearnog arsenala, a koji je objavio načelnik štaba američkog ratnog vazduhoplovstva, general Dejvid V. Olvin, uz kratku, ali jasnu poruku: „Ako odvraćanje podbaci, mi… »
"Mi nećemo da omanemo" - američki general objavio snimak Prvi čovek ratne avijacije SAD prikazao nuklearni arsenal, poruka…
Kurir 16.04.2025
Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji prikazuje ključne elemente američkog nuklearnog arsenala. Klip je objavio general Dejvid V. Olvin, načelnik Generalštaba američkog ratnog vazduhoplovstva, uz kratku, ali jasnu poruku. - Ako odvraćanje… »
Vesti dana »
Mađar šokirao prvim izjavama: Skoro k'o Orban - evo šta je poručio Srbiji! (video)
Pravda pre 39 minutajoš 35 povezanih
Počela blokada iranske obale! Tramp se upravo oglasio usred američke blokade! Iran preti: Svaki američki brod će biti poslat na dno mora!
Kurir pre 15 minutajoš 101 povezana
"Uspeli smo da izgradimo najbliže odnose mađarskog i srpskog naroda", Vučić na RTS: "Zahvalan sam Orbanu, s poštovanjem ću govoriti o gospodinu Mađaru"
Blic pre 15 minutajoš 230 povezanih
Putevi Srbije: Spremno dočekujemo pojačan intenzitet saobraćaja nakon uskršnjih praznika
RTV pre 3 satajoš 22 povezane