Povezane vesti

(Video) Ovo je američka "nuklearna: Trijada!" General objavio zagonetnu poruku, svi se pitaju kome je upućena: "Nećemo…

(Video) Ovo je američka "nuklearna: Trijada!" General objavio zagonetnu poruku, svi se pitaju kome je upućena: "Nećemo…

Blic 16.04.2025
Na društvenim mrežama pojavio se video koji prikazuje ključne elemente američkog nuklearnog arsenala, koji je objavio načelnik štaba američkog vazduhoplovstva, general David V. Alvin, sa kratkom, ali jasnom porukom: "Ako odvraćanje omane, mi nećemo." U… »
„Mi nećemo podbaciti“: Američki general podelio snimak nuklearnog arsenala i poslao poruku neprijateljima VIDEO

„Mi nećemo podbaciti“: Američki general podelio snimak nuklearnog arsenala i poslao poruku neprijateljima VIDEO

Nova 16.04.2025
Na društvenim mrežama pojavio se video koji prikazuje ključne elemente američkog nuklearnog arsenala, a koji je objavio načelnik štaba američkog ratnog vazduhoplovstva, general Dejvid V. Olvin, uz kratku, ali jasnu poruku: „Ako odvraćanje podbaci, mi… »
"Mi nećemo da omanemo" - američki general objavio snimak Prvi čovek ratne avijacije SAD prikazao nuklearni arsenal, poruka…

"Mi nećemo da omanemo" - američki general objavio snimak Prvi čovek ratne avijacije SAD prikazao nuklearni arsenal, poruka…

Kurir 16.04.2025
Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji prikazuje ključne elemente američkog nuklearnog arsenala. Klip je objavio general Dejvid V. Olvin, načelnik Generalštaba američkog ratnog vazduhoplovstva, uz kratku, ali jasnu poruku. - Ako odvraćanje… »

Vesti dana »