Povezane vesti
(Video) Ovo je američka "nuklearna: Trijada!" General objavio zagonetnu poruku, svi se pitaju kome je upućena: "Nećemo…
Blic 16.04.2025
Na društvenim mrežama pojavio se video koji prikazuje ključne elemente američkog nuklearnog arsenala, koji je objavio načelnik štaba američkog vazduhoplovstva, general David V. Alvin, sa kratkom, ali jasnom porukom: "Ako odvraćanje omane, mi nećemo." U… »
„Mi nećemo podbaciti“: Američki general podelio snimak nuklearnog arsenala i poslao poruku neprijateljima VIDEO
Nova 16.04.2025
Na društvenim mrežama pojavio se video koji prikazuje ključne elemente američkog nuklearnog arsenala, a koji je objavio načelnik štaba američkog ratnog vazduhoplovstva, general Dejvid V. Olvin, uz kratku, ali jasnu poruku: „Ako odvraćanje podbaci, mi… »
"Mi nećemo da omanemo" - američki general objavio snimak Prvi čovek ratne avijacije SAD prikazao nuklearni arsenal, poruka…
Kurir 16.04.2025
Na društvenim mrežama pojavio se video snimak koji prikazuje ključne elemente američkog nuklearnog arsenala. Klip je objavio general Dejvid V. Olvin, načelnik Generalštaba američkog ratnog vazduhoplovstva, uz kratku, ali jasnu poruku. - Ako odvraćanje… »
Vesti dana »
Studenti u akciji “Raspiši pobedu”: Veliki odziv građana, kutije pune
Vesti online pre 1 satjoš 66 povezanih
Sjajna vest za navijače Partizana: Poznato kada se vraća Karlik Džons!
Kurir pre 53 minutajoš 40 povezanih
Tramp postavio ultimatum na početku sastanka: Ili brz kraj rata ili dug sukob, otkrio koliko će čekati
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane
(FOTO) Akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za raspisivanje izbora na skoro 500 štandova
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 56 povezanih
Preliminarni rezultati glasanja na KiM: Samoopredeljenje blizu 50 odsto, Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici
RTS pre 23 minutajoš 61 povezana