Povezane vesti
Ovo nije priča o savršenim ženama, ni o životu sa Instagrama... Hristina Popović ima novu predstavu
Telegraf 16.04.2025
Nakon godina provedenih na filmu, televiziji i pozorištu, glumica i avanturista Hristina Popović po prvi put izlazi pred publiku – sama. U autobiografskom comedy show-u, predstavi “Dobro sam ispala” igra najzahtevniju ulogu do sada: sebe. Beogradska… »
Premijera predstave Hristine Popović „Dobro sam ispala, šta mi fali?“
Nedeljnik 16.04.2025
Nakon godina provedenih na filmu, televiziji i pozorištu, glumica i avanturista Hristina Popović po prvi put izlazi pred publiku – sama. U autobiografskom comedy show-u, predstavi “Dobro sam ispala” igra najzahtevniju ulogu do sada: sebe. Beogradska… »
Vesti dana »
„Studenti nude sistemska rešenja“: Slavija od zahteva do političke artikulacije studentskog pokreta
Insajder pre 2 satajoš 19 povezanih
Tramp: Dogovor sa Iranom pri kraju, Ormuski moreuz bi opet mogao da bude otvoren
BBC News pre 1 satjoš 33 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. maj: Sutra sunčano i toplo uz umeren razvoj oblačnosti
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih
Rolan Garos, prvi dan: Dominantna pobeda Kecmanovića, igra koja je obradovala naciju
Nova pre 28 minutajoš 27 povezanih
Makron: Francuska osuđuje ruski napad na Kijev i upotrebu balističke rakete Orešnik
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih