Povezane vesti
N1 i Nova beleže rekorde u gledanosti: Ali… Operatori ih sklanjaju iz ponude, Yettel nikako da ih uključi
N1 Info 16.04.2025
Gledaoci koji su do sada pratili televizijske kanale N1 i Nova putem Total TV-a, od danas više nemaju tu mogućnost. Kada je Yettel ovu platformu prodao Telekomu Srbija, ove dve televizije su uklonjene iz programske šeme. Uz to, i dalje se čeka na… »
United grupa: Novi vlasnici SBB prodali Total TV Telekomu koji je uklonio N1 i Nova
Ist media 16.04.2025
Kompanija United Grupa neprijatno je iznenađena postupkom kompanije e&Etisalat PPF Telecom Grupe, koja je vlasnik SBB i Yettela u Srbiji, koji su javno izneli netačne informacije da smo mi ti koji smo prodali Telekomu Total TV, što je notorna neistina… »
United Grupa: Novi vlasnici SBB prodali Total TV Telekomu koji je uklonio N1 i Nova S
Nova 16.04.2025
Kompanija United Grupa neprijatno je iznenađena postupkom kompanije e&Etisalat PPF Telecom Grupe, koja je vlasnik SBB i Yettela u Srbiji, koji su javno izneli netačne informacije da smo mi ti koji smo prodali Telekomu Total TV, što je notorna neistina… »
United Grupa: Novi vlasnici SBB prodali Total TV Telekomu koji je uklonio N1 i Nova S
Danas 16.04.2025
United grupa: Novi vlasnici SBB prodali Total TV Telekomu koji je uklonio N1 i Nova
N1 Info 16.04.2025
Vesti dana »
Superboul 2026: Moćni Sijetl osvojio trofej, Bed Bani naljutio Trampa
Južne vesti pre 29 minutajoš 11 povezanih
(Mapa) Meteorolozi za ovu nedelju najavili vremensko "ludilo" Napadaće 10 cm snega, onda temperatura dramatično skače, a na ovaj praznik polarni vrtlog pobeđuje
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Ukrajina kupuje 250 borbenih aviona; Rusija: Vodi se hibridni rat protiv civila
RTS pre 1 satjoš 1 povezana