Повезане вести
"Ја сам жртвени јарац": Милош Сребрић Флекица 5. пут изнео одбрану на суђењу за убиство на пумпи
Телеграф 16.04.2025
Милош Сребрић осам година у притвору. Милош Сребрић звани Флекица данас је шести оуткс од тога пети пуд пред судом, изнео одбрану у поступку у ком је окривљен да је извршио убиство Кристине Каплановић на бензинској пумпи у… »
Оптужени за убиство раднице пумпе пети пут изнео одбрану: Тврди да је осуђен јер одговара профилу нападача
Нова 16.04.2025
Милош Сребрић звани Флекица данас је шести оуткс од тога пети пуд пред судом, изнео одбрану у поступку у ком је окривљен да је извршио убиство Кристине Каплановић на бензинској пумпи у Великом Мокром Лугу које се догодило пре… »
"Ја сам жртвено јагње": Флекица негирао да је приликом пљачке убио радницу бензинске пумпе: Тврди да је убица Стефан Роквић…
Блиц 16.04.2025
У Вишем суду у Београду Милош Сребрић је данас поново негирао да је 25. маја 2017. године приликом пљачке убио радницу бензинске те пумпе Кристину Каплановић (20). Милош Сребрић је данас пети пут, како је то рекао његов… »
Осам година тврди да није убио Кристину на пумпи у БГ-у: Флекица износи одбрану, суђење се вратило на почетак
Мондо 16.04.2025
Милош Сребрић првобитно је осуђен на 30 година за убиство Кристине Каплановић, али је Апелациони суд укинуо ову пресуду, па је суђење кренуло испочетка. Милош Сребрић, познат као Флекица, данас би требало да изнесе своју одбрану… »
8 година после стравичног убиства на пумпи главни осумњичени, Флекица има још нешто да каже?
Телеграф 16.04.2025
Пет година касније, Милош Сребрић имао нову причу. Милош Сребрић звани Флекица данас би требало да изнесе одбрану на суђењу које траје већ седам година. Прошло је скоро осам година од када је на бензинској пумпи у Великом Мокром… »
Вести дана »
Данас углавном облачно и топлије него претходних дана, до 18 степени
Н1 Инфо пре 15 минутајош 11 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА Трамп одобрио план за мир између Русије и Украјине; Песков: Посао који мора да претходи састанку Путина и Трампа још није обављен
РТВ пре 55 минутајош 7 повезаних
Трамп потписао закон о објављивању Епстајнових досијеа: Истина напокон излази на видело?!
Блиц пре 20 минутајош 10 повезаних