Povezane vesti
"Ja sam žrtveni jarac": Miloš Srebrić Flekica 5. put izneo odbranu na suđenju za ubistvo na pumpi
Telegraf 16.04.2025
Miloš Srebrić osam godina u pritvoru. Miloš Srebrić zvani Flekica danas je šesti outx od toga peti pud pred sudom, izneo odbranu u postupku u kom je okrivljen da je izvršio ubistvo Kristine Kaplanović na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu koje se… »
Optuženi za ubistvo radnice pumpe peti put izneo odbranu: Tvrdi da je osuđen jer odgovara profilu napadača
Nova 16.04.2025
Miloš Srebrić zvani Flekica danas je šesti outx od toga peti pud pred sudom, izneo odbranu u postupku u kom je okrivljen da je izvršio ubistvo Kristine Kaplanović na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu koje se dogodilo pre više od osam godina. Suđenje… »
"Ja sam žrtveno jagnje": Flekica negirao da je prilikom pljačke ubio radnicu benzinske pumpe: Tvrdi da je ubica Stefan Rokvić…
Blic 16.04.2025
U Višem sudu u Beogradu Miloš Srebrić je danas ponovo negirao da je 25. maja 2017. godine prilikom pljačke ubio radnicu benzinske te pumpe Kristinu Kaplanović (20). Miloš Srebrić je danas peti put, kako je to rekao njegov branilac, izneo odbranu, kratko… »
Osam godina tvrdi da nije ubio Kristinu na pumpi u BG-u: Flekica iznosi odbranu, suđenje se vratilo na početak
Mondo 16.04.2025
Miloš Srebrić prvobitno je osuđen na 30 godina za ubistvo Kristine Kaplanović, ali je Apelacioni sud ukinuo ovu presudu, pa je suđenje krenulo ispočetka. Miloš Srebrić, poznat kao Flekica, danas bi trebalo da iznese svoju odbranu na suđenju koje traje… »
8 godina posle stravičnog ubistva na pumpi glavni osumnjičeni, Flekica ima još nešto da kaže?
Telegraf 16.04.2025
Pet godina kasnije, Miloš Srebrić imao novu priču. Miloš Srebrić zvani Flekica danas bi trebalo da iznese odbranu na suđenju koje traje već sedam godina. Prošlo je skoro osam godina od kada je na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu ubijena mlada… »
Vesti dana »

Oluja na Balkanu: Više povređenih u Beogradu i Splitu, nevreme širom Vojvodine
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih

Vanredna situacija zbog požara proglašena u više gradova Srbije
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 52 povezane

Na mladića se obrušio krov tokom nevremena u Surčinu, prebačen u KBC Zemun
N1 Info pre 4 satijoš 28 povezanih

Protest zaposlenih na FTN-u zbog policijske brutalnosti: Ćutanje pred nepravdom znači saučesništvo
Radio 021 pre 30 minutajoš 51 povezana

(Uživo) Nevreme u Srbiji: Oluja "razorila" Beograd, a nove nepogode stižu za par sati (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 56 povezanih