Povezane vesti
Trgovina, carine i troškovi glavne teme: Tramp najavio da će sutra prisustvovati pregovorima sa Japanom
Blic 16.04.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će lično prisustvovati sutrašnjem sastanku sa japanskim zvaničnicima u Vašingtonu, gde će teme razgovora biti trgovina, carine i troškovi američke vojne podrške Japanu. "Japan danas… »
Tramp najavio da će sutra prisustvovati trgovinskim pregovorima sa Japanom
NIN 16.04.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da će lično prisustvovati sutrašnjem sastanku sa japanskim zvaničnicima u Vašingtonu, gde će teme razgovora biti trgovina, carine i troškovi američke vojne podrške Japanu. " Japan danas… »
Vesti dana »

U Srbiji u aprilu izdato 2.316 građevinskih dozvola, 14,9 odsto manje nego u aprilu 2024.
Insajder pre 37 minutajoš 13 povezanih

Priština: Srbin iz Istoka oslobođen optužbi za ratni zločin u zatvoru Dubrava
Blic pre 7 minutajoš 14 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 2 minutajoš 29 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 37 minutajoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Izrael uzvratio udarac Iranu: Bivši ministar otkriva da su još u oktobru počele pripreme za ovaj napad
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih