Povezane vesti
Tramp raspalio po Bajdenu, pogledajte šta mu je sve rekao: Izneo i ozbiljne optužbe, puca na sve strane! "Uspavani Džo…
Kurir 16.04.2025
Donald Tramp je žestoko opleo po Džou Bajdenu! Sadašnji predsednik Amerike nije štedeo reči na račun bivšeg, a i optužio ga je da je omogućio milionima kriminalaca da dođu u Ameriku. "Uspavani Džo Bajden, najgori predsednik u istoriji SAD, dozvolio je… »
Tramp žestoko odgovorio Bajdenu: "On je bio najgori predsednik u istoriji Amerike"
Telegraf 16.04.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je bivši predsednik SAD Džozef Bajden bio najgori predsednik u istoriji Amerike i da je omogućio milionima kriminalaca da uđu u zemlju. "Uspavani Džo Bajden, najgori predsednik u… »
Tramp: Bajden je bio najgori predsednik, omogućio milionima kriminalaca da uđu u SAD
Vesti online 16.04.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je danas da je bivši predsednik SAD Džozef Bajden bio najgori predsednik u istoriji Amerike i da je omogućio milionima kriminalaca da uđu u zemlju. – Uspavani Džo Bajden, najgori predsednik u… »
Vesti dana »

Mladić uhapšen zbog sumnje da je sinoć napao policajce kod Filozofskog fakutleta
Moj Novi Sad pre 7 minutajoš 32 povezane

JANAF-u do 26. septembra produžena dozvola za transport nafte NIS-u
Ekapija pre 1 satjoš 37 povezanih

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Nakon prohladnog jutra, maksimalna temperatura do 33 stepena
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 40 povezanih

NAVIJAMO ZA SRBIJU, NAVIJAMO ZA TROJKE: Evo zašto je utakmica protiv Estonije posebna za sve ljubitelje košarke!
Bujanovačke pre 32 minutajoš 39 povezanih