Повезане вести

Бака Прасе у болници! Ево у каквом је стању јутјубер

Бака Прасе у болници! Ево у каквом је стању јутјубер

Дневник 16.04.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе хоспитализован је због проблема са здрављем. Он се огласио и открио у каквом је стању. - Нисам вам рекао, али већ две недеље се борим са јаким налетима мучнине... Не знам да ли је… »
Хоспитализован Бака Прасе: Јутјубер се огласио из болнице и забринуо фанове, проговорио са чиме се бори

Хоспитализован Бака Прасе: Јутјубер се огласио из болнице и забринуо фанове, проговорио са чиме се бори

Мондо 16.04.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, је хоспитализован. Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе огласио се из болнице објавивши селфи, те је открио са каквим се здравственим проблемом бори. "Нисам вам рекао, али… »
Бака Прасе завршио у болници: "Већ две недеље се борим..." ФОТО

Бака Прасе завршио у болници: "Већ две недеље се борим..." ФОТО

Б92 16.04.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, има озбиљних здравствених проблема. "Нисам вам рекао, али већ две недеље се борим са јаким налетима мучнине... Не знам да ли је проблем са стомаком или ме је стрес због гашења… »
Бака Прасе хоспитализован! Јутјубер се огласио из болнице и забринуо фанове "Већ две недеље се борим..."

Бака Прасе хоспитализован! Јутјубер се огласио из болнице и забринуо фанове "Већ две недеље се борим..."

Телеграф 16.04.2025
Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, је хоспитализован. Наиме, Јутјубер се огласио из болнице објавивши селфи те је открио са каквим се здравственим проблемом бори. - Нисам вам рекао, али већ две недеље се борим са… »

Вести дана »