Povezane vesti
Olujni jugo na Jadranu! Očekuju se talasi i do šest metara visine, otkazane trajektne linije
Blic 16.04.2025
Zbog jakih udara juga na srednjem i severnom Jadranu se u poslepodnevnim i večernjim satima očekuju talasi visine do šest metara, što otežava brodski saobraćaj pa su mnoge katamaranske i trajektne linije u prekidu, saopšteno je iz splitskog Pomorsko… »
Veliko nevreme na Jadranu: Olujni jugo diže talase i do šest metera, poremećen saobraćaj
Telegraf 16.04.2025
Zbog jakih udara juga na srednjem i severnom Jadranu se u poslepodnevnim i večernjim satima očekuju talasi visine do šest metara, što otežava brodski saobraćaj pa su mnoge katamaranske i trajektne linije u prekidu, saopšteno je iz splitskog Pomorsko… »
Vesti dana »
Mađar: „Ako me Putin bude nazvao, reći ću mu da okonča rat sa Ukrajinom“
Serbian News Media pre 37 minutajoš 41 povezana
Bili smo više glavom u meču koji nam život znači! Obradović o novoj pobedi: Našli smo način, ali mora bolje
Dnevnik pre 42 minutajoš 32 povezane
Tanker s naftom probio Trampovu blokadu: Evo iz koje zemlje dolazi, zabrana ne zaustavlja saobraćaj u potpunosti
Kurir pre 7 minutajoš 112 povezane
Nepregledne kolone na ulazu za Beograd: Vozilima se ne vidi kraj, a tek sledi pakao: Na ovim deonicama se očekuju neviđene gužve
Blic pre 6 satijoš 22 povezane
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 1 satjoš 235 povezanih