Povezane vesti
Vučić: FSB kaže da zvučni top nije korišten na prosvjedima
SEEbiz 16.04.2025
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić održao je konferenciju za medije na kojoj se osvrnuo na korištenje zvučnog topa prilikom prosvjeda te odlazak na paradu za Dan pobjede u Moskvi, piše Telegraf.rs. "Imam nekoliko važnih stvari danas koje sam… »
Vučić o najavi odlaska u Moskvu: Čini mi se da će nebo da mi sruše na glavu od pritisaka i ako nikoga ništa nisam obmanjivao i…
Kurir 16.04.2025
- Dolazi period ogromne diplomatske aktivnosti, kao i velikih pritisaka povodom događaja u Moskvi i parade pobede 9. maja, dakle 80 godina od pobede nad fašizmom, na koje smo najavili učešće i jedna jedinica Vojske Srbije, i ja lično - rekao je Vučić. -… »
Vučić: Idem na Paradu pobede u Moskvi, putovaću najverovatnije i u SAD
Vesti online 16.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da će prisustvovati Paradi pobede u Moskvi 9. maja, te najavio da će u narednom periodu najverovatnije putovati i u Sjedinjene Američke Države. U obraćanju javnosti, Vučić je napomenuo da sledi period… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Nije Dačićev posao da sedi ovde i objašnjava situaciju s Veselinom Milićem": Sraman odgovor Snežane Paunović na zahtev opozicije
Nova pre 21 minutajoš 29 povezanih
Obrušio se deo betonske konstrukcije na graničnom prelazu Gradiška, obustavljen saobraćaj
RTS pre 21 minutajoš 33 povezane
Do kraja maja još jedno zahlađenje! Meteorolog Ristić objavio novu prognozu i neće vam se dopasti: "Lepo vreme nije ni na vidiku"
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Posle Trampa u Peking stiže i Putin: Kina u središtu globalne igre
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana
Uhapšen sin preminulog osnivača modne kuće Mango zbog navodne umešanosti u očevu smrt
Beta pre 46 minutajoš 16 povezanih