Povezane vesti
Vučić: FSB kaže da zvučni top nije korišten na prosvjedima
SEEbiz 16.04.2025
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić održao je konferenciju za medije na kojoj se osvrnuo na korištenje zvučnog topa prilikom prosvjeda te odlazak na paradu za Dan pobjede u Moskvi, piše Telegraf.rs. "Imam nekoliko važnih stvari danas koje sam… »
Vučić o najavi odlaska u Moskvu: Čini mi se da će nebo da mi sruše na glavu od pritisaka i ako nikoga ništa nisam obmanjivao i…
Kurir 16.04.2025
- Dolazi period ogromne diplomatske aktivnosti, kao i velikih pritisaka povodom događaja u Moskvi i parade pobede 9. maja, dakle 80 godina od pobede nad fašizmom, na koje smo najavili učešće i jedna jedinica Vojske Srbije, i ja lično - rekao je Vučić. -… »
Vučić: Idem na Paradu pobede u Moskvi, putovaću najverovatnije i u SAD
Vesti online 16.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da će prisustvovati Paradi pobede u Moskvi 9. maja, te najavio da će u narednom periodu najverovatnije putovati i u Sjedinjene Američke Države. U obraćanju javnosti, Vučić je napomenuo da sledi period… »
Vesti dana »

Vučić o izborima: Biće kada nadležan državni organ odluči, svakako pre zakonskog roka
N1 Info pre 28 minutajoš 26 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 44 povezane

Uživo razorni udar pogodio punkt plaćenika iz zemalja NATO u Odesi gore i nebo i zemlja, uništeno veliko skladište sa oružjem (foto/video)
Alo pre 28 minutajoš 39 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Nemačka obustavlja izvoz oružja Izraelu
Euronews pre 52 minutajoš 40 povezanih

Sramota! Albanci osudili Popovića! Dve godine mu zabranili ulazak na KiM!
Alo pre 3 minutajoš 19 povezanih