Povezane vesti
Vučić: FSB kaže da zvučni top nije korišten na prosvjedima
SEEbiz pre 13 dana
BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić održao je konferenciju za medije na kojoj se osvrnuo na korištenje zvučnog topa prilikom prosvjeda te odlazak na paradu za Dan pobjede u Moskvi, piše Telegraf.rs. "Imam nekoliko važnih stvari danas koje… »
Vučić: Idem na Paradu pobede u Moskvi, putovaću najverovatnije i u SAD
Vesti online pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da će prisustvovati Paradi pobede u Moskvi 9. maja, te najavio da će u narednom periodu najverovatnije putovati i u Sjedinjene Američke Države. U obraćanju javnosti, Vučić je napomenuo da sledi… »
Vučić o najavi odlaska u Moskvu: Čini mi se da će nebo da mi sruše na glavu od pritisaka i ako nikoga ništa nisam…
Kurir pre 13 dana
- Dolazi period ogromne diplomatske aktivnosti, kao i velikih pritisaka povodom događaja u Moskvi i parade pobede 9. maja, dakle 80 godina od pobede nad fašizmom, na koje smo najavili učešće i jedna jedinica Vojske Srbije, i ja lično - rekao je… »
Vesti dana »

Milvoki eliminisan, Indijana u polufinalu Istoka (video)
Sportski žurnal pre 10 minutajoš 14 povezanih

Rhmz prognoza za naredne dane: Danas toplo, do 27 stepeni, evo kakvo vreme nas čeka do vikenda
Mondo pre 47 minutajoš 13 povezanih

Bogdan Bogdanović hteo da "bije" Vestbruka: Nba legenda iznervirala kapitena Orlova, sudija iz razdvajao
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih

Vučić: Dobar sastanak sa Kos, otvoreno smo razgovarali o mnogim stvarima
RTV pre 2 satajoš 3 povezane

Vučić o sastanku sa Martom Kos: Naglasio sam našu punu spremnost da ubrzamo reforme
Danas pre 11 satijoš 5 povezanih