Povezane vesti
Učinite sve što možete da zemlju vratite na put uspeha Vučić čestitao izbor svima u novoj Vladi: Oslobodite nas terora i…
Kurir 16.04.2025
Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovao je polaganju zakletve nove Vlade Republike Srbije u Narodnoj skupštini. Predsednik Vučić čestitao je izbor svima u novoj Vladi. "Želim da čestitam svima izbor nove Vlade Republike Srbije… »
Dodik čestitao novom premijeru Srbije Macutu: Uveren sam da će nova Vlada osigurati stabilnost i ekonomski prosperitet našem…
Kurir 16.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Đuru Macutu izbor za predsednika Vlade Srbije. "Uveren sam da će nova Vlada Srbije osigurati stabilnost i ekonomski prosperitet našem narodu. U današnjim izazovnim i turbulentnim vremenima samo… »
Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac uputio iskrene čestitke povodom izbora nove Vlade Republike Srbije
Serbian News Media 16.04.2025
Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac upućuje iskrene čestitke povodom izbora nove Vlade Republike Srbije i imenovanja prof. dr Đure Macuta za predsednika Vlade. Sa punim poverenjem gledamo na novi sastav Vlade, uvereni da će, uz snažnu… »
Vučić čestitao izbor nove Vlade Srbije: Vratite zemlju na put uspeha
Euronews 16.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas svima izbor nove Vlade Srbije, a novom premijeru Đuru Macutu poželeo mnogo uspeha u radu. "Učinite sve što možete da zemlju vratite na put uspeha, da je, uz podršku svakog od nas, oslobodite… »
Čestitke premijeru i ministrima povodom izbora nove Vlade Srbije
RTS 16.04.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić , predsednik SNS-a Miloš Vučević, predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, uputili su čestitke novoizabranoj Vladi Srbije i premijeru Đuru Macutu, ističući… »
Vučić: "Želim da čestitam svima izbor nove Vlade Republike Srbije"
Telegraf 16.04.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas na polaganju zakletve nove Vlade Republike Srbije u Narodnoj skupštini. "Želim da čestitam svima izbor nove Vlade Republike Srbije, a gospodinu Macutu da poželim mnogo uspeha u radu… »
Dodik čestitao Macutu: Snažna Srbija znači i stabilnu Srpsku
RTV 16.04.2025
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Đuri Macutu na izboru za predsednika Vlade Srbije. "Čestitam Đuri Macutu izbor za predsednika Vlade Srbije. Uveren sam da će nova Vlada Srbije osigurati stabilnost i ekonomski… »
Vučević: "Čestitam novoj Vladi i Đuru Macutu, siguran sam da će nastaviti snažan razvoj Srbije"
Blic 16.04.2025
Bivši premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević, oglasio se na svom "Instagram" profilu gde je čestitao i poželeo sreću novoj Vladi i premijeru Đuru Macutu. - Čestitam novoj Vladi Republike Srbije i premijeru prof… »
Vučević čestitao novoj Vladi i premijeru Đuru Macutu: "Važno je da učine sve da se smire tenzije u društvu, i da…
Kurir 16.04.2025
Predsednik SNS Miloš Vučević čestitao je prof. dr Đuru Macutu izbor za premijera Srbije. - Čestitam novoj Vladi Republike Srbije i premijeru prof. dr Đuru Macutu i želim im sve najbolje u daljem radu. Uveren sam da će ovu časnu dužnost… »
Čestitka predsednice Gojković povodom izbora nove Vlade Srbije
RTV 16.04.2025
NOVI SAD - Predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković čestitala je novom premijeru prof. dr Đuru Macutu, ministrima, kao i svim građanima, na izboru novog sastava Vlade Srbije, poručivši da se iz ekspozea novog predsednika Vlade jasno može… »
Vesti dana »

Još jedno rušenje mosta u Rusiji, voz pao na auto-put! U Kursku nije isključena nova sabotaža nakon noćašnjih stravičnih scena iz Brjanske oblasti (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 12 povezanih

BLOG „Vostani Serbije“: Studenti izlaze na ulice od Subotice do Vranja
Vreme pre 22 minutajoš 5 povezanih

Otvorena birališta u Poljskoj Građani u drugom krugu biraju predsednika
Alo pre 27 minutajoš 9 povezanih