Повезане вести

Учините све што можете да земљу вратите на пут успеха Вучић честитао избор свима у новој Влади: Ослободите нас терора и…

Учините све што можете да земљу вратите на пут успеха Вучић честитао избор свима у новој Влади: Ослободите нас терора и…

Курир 16.04.2025
Председник Републике Србије, Александар Вучић, присуствовао је полагању заклетве нове Владе Републике Србије у Народној скупштини. Председник Вучић честитао је избор свима у новој Влади. "Желим да честитам свима избор нове Владе… »
Додик честитао новом премијеру Србије Мацуту: Уверен сам да ће нова Влада осигурати стабилност и економски просперитет нашем…

Додик честитао новом премијеру Србије Мацуту: Уверен сам да ће нова Влада осигурати стабилност и економски просперитет нашем…

Курир 16.04.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик честитао је Ђуру Мацуту избор за председника Владе Србије. "Уверен сам да ће нова Влада Србије осигурати стабилност и економски просперитет нашем народу. У данашњим изазовним и… »
Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац упутио искрене честитке поводом избора нове Владе Републике Србије

Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац упутио искрене честитке поводом избора нове Владе Републике Србије

Сербиан Невс Медиа 16.04.2025
Градски одбор Српске напредне странке Крагујевац упућује искрене честитке поводом избора нове Владе Републике Србије и именовања проф. др Ђуре Мацута за председника Владе. Са пуним поверењем гледамо на нови састав Владе… »
Вучић честитао избор нове Владе Србије: Вратите земљу на пут успеха

Вучић честитао избор нове Владе Србије: Вратите земљу на пут успеха

Еуроневс 16.04.2025
Председник Србије Александар Вучић честитао је данас свима избор нове Владе Србије, а новом премијеру Ђуру Мацуту пожелео много успеха у раду. "Учините све што можете да земљу вратите на пут успеха, да је, уз подршку сваког од… »
Честитке премијеру и министрима поводом избора нове Владе Србије

Честитке премијеру и министрима поводом избора нове Владе Србије

РТС 16.04.2025
Председник Србије Александар Вучић , председник СНС-а Милош Вучевић, председница Покрајинске владе Маја Гојковић и председник Републике Српске Милорад Додик, упутили су честитке новоизабраној Влади Србије и премијеру Ђуру Мацуту… »
Вучић: "Желим да честитам свима избор нове Владе Републике Србије"

Вучић: "Желим да честитам свима избор нове Владе Републике Србије"

Телеграф 16.04.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је данас на полагању заклетве нове Владе Републике Србије у Народној скупштини. "Желим да честитам свима избор нове Владе Републике Србије, а господину Мацуту да пожелим… »
Додик честитао Мацуту: Снажна Србија значи и стабилну Српску

Додик честитао Мацуту: Снажна Србија значи и стабилну Српску

РТВ 16.04.2025
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик честитао је Ђури Мацуту на избору за председника Владе Србије. "Честитам Ђури Мацуту избор за председника Владе Србије. Уверен сам да ће нова Влада Србије осигурати стабилност… »
Вучевић: "Честитам новој Влади и Ђуру Мацуту, сигуран сам да ће наставити снажан развој Србије"

Вучевић: "Честитам новој Влади и Ђуру Мацуту, сигуран сам да ће наставити снажан развој Србије"

Блиц 16.04.2025
Бивши премијер Србије и председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић, огласио се на свом "Инстаграм" профилу где је честитао и пожелео срећу новој Влади и премијеру Ђуру Мацуту. - Честитам новој Влади Републике Србије и… »
Вучевић честитао новој Влади и премијеру Ђуру Мацуту: "Важно је да учине све да се смире тензије у друштву, и да заступају и…

Вучевић честитао новој Влади и премијеру Ђуру Мацуту: "Важно је да учине све да се смире тензије у друштву, и да заступају и…

Курир 16.04.2025
Председник СНС Милош Вучевић честитао је проф. др Ђуру Мацуту избор за премијера Србије. - Честитам новој Влади Републике Србије и премијеру проф. др Ђуру Мацуту и желим им све најбоље у даљем раду. Уверен сам да ће ову часну… »
Честитка председнице Гојковић поводом избора нове Владе Србије

Честитка председнице Гојковић поводом избора нове Владе Србије

РТВ 16.04.2025
НОВИ САД - Председница Покрајинске владе Маја Гојковић честитала је новом премијеру проф. др Ђуру Мацуту, министрима, као и свим грађанима, на избору новог састава Владе Србије, поручивши да се из експозеа новог председника Владе… »

Вести дана »