Повезане вести

Трагач из "Потере" на блокади: РТС је један од стубова пропаганде режима

Трагач из "Потере" на блокади: РТС је један од стубова пропаганде режима

Радио 021 16.04.2025
"Колико год ја радио са том телевизијом и поштовао њену традицију, РТС је евидентно један од стубова пропаганде и режима Вучића", рекао је Милан Буквић, трагач из "Потере". "Новинари који су ту међу уредницима у информативној… »
И трагач квиза „Потера“ на блокади: Ако би РТС пао, Вучић би јако брзо завршио своју причу ВИДЕО

И трагач квиза „Потера“ на блокади: Ако би РТС пао, Вучић би јако брзо завршио своју причу ВИДЕО

Нова 16.04.2025
“Колико год ја радио са том телевизијом и поштовао њену традицију, РТС је евидентно један од стубова пропаганде и режима Вучића. Новинари који су ту међу уредницима у информативној редакцију су прошли ББЦ школу извештавања и… »
Трагач квиза „Потера“ на блокади: Ако би РТС пао, Вучић би јако брзо завршио своју причу

Трагач квиза „Потера“ на блокади: Ако би РТС пао, Вучић би јако брзо завршио своју причу

Н1 Инфо 16.04.2025
“Колико год ја радио са том телевизијом и поштовао њену традицију, РТС је евидентно један од стубова пропаганде и режима Вучића. Новинари који су ту међу уредницима у информативној редакцију су прошли ББЦ школу извештавања и… »

Нови магазин 16.04.2025

Вести дана »