Povezane vesti

Tragač iz "Potere" na blokadi: RTS je jedan od stubova propagande režima

Tragač iz "Potere" na blokadi: RTS je jedan od stubova propagande režima

Radio 021 16.04.2025
"Koliko god ja radio sa tom televizijom i poštovao njenu tradiciju, RTS je evidentno jedan od stubova propagande i režima Vučića", rekao je Milan Bukvić, tragač iz "Potere". "Novinari koji su tu među urednicima u informativnoj redakciju su prošli BBC… »
I tragač kviza „Potera“ na blokadi: Ako bi RTS pao, Vučić bi jako brzo završio svoju priču VIDEO

I tragač kviza „Potera“ na blokadi: Ako bi RTS pao, Vučić bi jako brzo završio svoju priču VIDEO

Nova 16.04.2025
“Koliko god ja radio sa tom televizijom i poštovao njenu tradiciju, RTS je evidentno jedan od stubova propagande i režima Vučića. Novinari koji su tu među urednicima u informativnoj redakciju su prošli BBC školu izveštavanja i vrše propagandu koja je… »
Tragač kviza „Potera“ na blokadi: Ako bi RTS pao, Vučić bi jako brzo završio svoju priču

Tragač kviza „Potera“ na blokadi: Ako bi RTS pao, Vučić bi jako brzo završio svoju priču

N1 Info 16.04.2025
“Koliko god ja radio sa tom televizijom i poštovao njenu tradiciju, RTS je evidentno jedan od stubova propagande i režima Vučića. Novinari koji su tu među urednicima u informativnoj redakciju su prošli BBC školu izveštavanja i vrše propagandu koja je… »

Novi magazin 16.04.2025

Vesti dana »