Povezane vesti
"Nisu me pustili da pređem granicu" Verica Rakočević ostala u šoku, doživela neprijatnu situaciju: Tražili su mi pare...
Kurir 16.04.2025
Poznata modna kreatorka Verica Rakočević je 40 godina u svetu mode, a njen život dugo skreće pažnju javnosti. Malo je poznato kako je izgledao njen put ka uspehu. Kako je ispričala Verica, nije ni svesna koliko je u životu postigla, ali je na to uvek… »
"Nisu me pustili da pređem granicu": Verica Rakočević ostala u šoku - doživela neprijatnu situaciju: "Tražili su mi pare", o…
Blic 16.04.2025
Poznata modna kreatorka Verica Rakočević je 40 godina u svetu mode, a njen život dugo skreće pažnju javnosti. Malo je poznato kako je izgledao njen put ka uspehu. Kako je ispričala Verica, nije ni svesna koliko je u životu postigla, ali je na to uvek… »
Vesti dana »
Uhapšen državljanin Srbije nakon talačke krize u Nemačkoj: Pucao na policiju, pa se zabarakadirao sa decom!
Mondo pre 10 minutajoš 15 povezanih
Promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme: Temperatura do 29 stepeni
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 12 povezanih
Hitna pomoć tokom noći imala više od 100 intervencija i čak 25 na javnim mestima
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB IRGC saopštio da je gađao američke ciljeve nakon napada kod Ormuskog moreuza
RTV pre 5 minutajoš 1 povezana