Povezane vesti
"Nisu me pustili da pređem granicu" Verica Rakočević ostala u šoku, doživela neprijatnu situaciju: Tražili su mi pare...
Kurir 16.04.2025
Poznata modna kreatorka Verica Rakočević je 40 godina u svetu mode, a njen život dugo skreće pažnju javnosti. Malo je poznato kako je izgledao njen put ka uspehu. Kako je ispričala Verica, nije ni svesna koliko je u životu postigla, ali je na to uvek… »
"Nisu me pustili da pređem granicu": Verica Rakočević ostala u šoku - doživela neprijatnu situaciju: "Tražili su mi pare", o…
Blic 16.04.2025
Poznata modna kreatorka Verica Rakočević je 40 godina u svetu mode, a njen život dugo skreće pažnju javnosti. Malo je poznato kako je izgledao njen put ka uspehu. Kako je ispričala Verica, nije ni svesna koliko je u životu postigla, ali je na to uvek… »
Vesti dana »

Završen protest ispred Više elektrotehničke, novi zakazan za ujutru: U Novom Sadu blokade „na točkovima“, protest i u Užicu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Detalji Trampovog ultimatuma Rusiji: Ovo je scenario koji bi se mogao dogoditi za 50 dana
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana