Povezane vesti
"Nisu me pustili da pređem granicu" Verica Rakočević ostala u šoku, doživela neprijatnu situaciju: Tražili su mi pare...
Kurir 16.04.2025
Poznata modna kreatorka Verica Rakočević je 40 godina u svetu mode, a njen život dugo skreće pažnju javnosti. Malo je poznato kako je izgledao njen put ka uspehu. Kako je ispričala Verica, nije ni svesna koliko je u životu postigla, ali je na to uvek… »
"Nisu me pustili da pređem granicu": Verica Rakočević ostala u šoku - doživela neprijatnu situaciju: "Tražili su mi pare", o…
Blic 16.04.2025
Poznata modna kreatorka Verica Rakočević je 40 godina u svetu mode, a njen život dugo skreće pažnju javnosti. Malo je poznato kako je izgledao njen put ka uspehu. Kako je ispričala Verica, nije ni svesna koliko je u životu postigla, ali je na to uvek… »
Vesti dana »
Oglasio se Tramp nakon napada na Iran: Primirje gotovo, to su zli i bolesni ljudi, rak
Danas pre 26 minutajoš 21 povezana
SAD bombardovale Iran zbog napada na trgovačke brodove u Ormuskom moreuzu, Teheran uzvratio u Persijskom zalivu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 22 povezane
Kraljica tihog luksuza: U ovim autfitima Jelena Đoković bodri Novaka na tribinama
Lepota i zdravlje pre 1 satjoš 50 povezanih