Povezane vesti
"Nisu me pustili da pređem granicu" Verica Rakočević ostala u šoku, doživela neprijatnu situaciju: Tražili su mi pare...
Kurir 16.04.2025
Poznata modna kreatorka Verica Rakočević je 40 godina u svetu mode, a njen život dugo skreće pažnju javnosti. Malo je poznato kako je izgledao njen put ka uspehu. Kako je ispričala Verica, nije ni svesna koliko je u životu postigla, ali je na to uvek… »
"Nisu me pustili da pređem granicu": Verica Rakočević ostala u šoku - doživela neprijatnu situaciju: "Tražili su mi pare", o…
Blic 16.04.2025
Poznata modna kreatorka Verica Rakočević je 40 godina u svetu mode, a njen život dugo skreće pažnju javnosti. Malo je poznato kako je izgledao njen put ka uspehu. Kako je ispričala Verica, nije ni svesna koliko je u životu postigla, ali je na to uvek… »
Vesti dana »
Oglasilo se Više javno tužilaštvo o hapšenju advokata Čedomira Stojkovića
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Letonija završila ogradu sa Rusijom: 280 km bodljikave žice na granici
Danas pre 45 minutajoš 1 povezana
(Radarski snimci) Pljusak snega, mraz, debeli minus, pa šok od skoro 20 stepeni! RHMZ se hitno oglasio najnovijom prognozom: Evo šta će se sutra dešavati iz sata u sat
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Napali smo celu oblast" Tramp objavio novi udar SAD na ovu zemlju: "Došlo je do velike eksplozije"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana