Povezane vesti

Serena o „slučaju Siner": Meni bi oduzeli grend slemove

Serena o „slučaju Siner": Meni bi oduzeli grend slemove

Politika 16.04.2025
Janik Siner počeo je da trenira i uskoro će se pojaviti pred publikom na mastersu u Rimu. Italijanski teniser vraća na teren nakon tromesečne suspenzije i nagodbe sa antidoping organizacijom WADA, a slučaj dopinga Sinera prokomentarisala je Serena… »
Serena Vilijams nije mogla više da ćuti! Amerikanka progovorila o doping skandalu Janika Sinera: Da sam ja to uradila, mene…

Serena Vilijams nije mogla više da ćuti! Amerikanka progovorila o doping skandalu Janika Sinera: Da sam ja to uradila, mene…

Večernje novosti 16.04.2025
Legendarna američka teniserka Serena Vilijams govorila je o skandalu koji već mesecima potresa tenis, a to je doping afera Janika SInera. FOTO: AP Amerikanka je priznala da je bila šokirana kada je čula da je prvi teniser sveta dobio samo tromesečnu… »
"Mene bi osudili na 20 godina i oduzeli bi mi titule": Serena žestoko isprozivala Sinera, spomenula i Mašu

"Mene bi osudili na 20 godina i oduzeli bi mi titule": Serena žestoko isprozivala Sinera, spomenula i Mašu

Mondo 16.04.2025
Serena Vilijams pričala je o suspenziji za Janika Sinera i tvrdi da bi nju drugačije tretirali. Spomenula je u svemu tome i Mariju Šarapovu koja je bila suspendovana na duži period. Janik Siner je praktično dogovorio sa ATP period suspenzije zbog doping… »
Serena o Sineru: Da sam ja to uradila, dobila bih 20 godina kazne

Serena o Sineru: Da sam ja to uradila, dobila bih 20 godina kazne

Sport klub 16.04.2025
Američka teniserka Serena Vilijams, osvajačica 23 grend slem titule i bivša broj 1 na WTA listi, komentarisala je slučaj dopinga italijanskog tenisera Janika Sinera. Ona se u izjavi za „Tajm“ dotakla se i nekadašnje rivalke Marije Šarapove. „Obožavam tog… »
"Da sam ja uradila što i Siner, završila bih u zatvoru - 20 godina suspenzije!"

"Da sam ja uradila što i Siner, završila bih u zatvoru - 20 godina suspenzije!"

B92 16.04.2025
Nekadašnja američka teniserka Serena Vilijams uporedila je sebe sa Janikom Sinerom i njegovom situacijom oko suspenzije. Janik Siner suspendovan je posle velike sage na samo tri meseca, nakon što je pre oko godinu dana bio pozitivan na doping testu… »

Vesti dana »