Повезане вести

Серена о „случају Синер": Мени би одузели гренд слемове

Серена о „случају Синер": Мени би одузели гренд слемове

Политика 16.04.2025
Јаник Синер почео је да тренира и ускоро ће се појавити пред публиком на мастерсу у Риму. Италијански тенисер враћа на терен након тромесечне суспензије и нагодбе са антидопинг организацијом ВАДА, а случај допинга Синера… »
Серена Вилијамс није могла више да ћути! Американка проговорила о допинг скандалу Јаника Синера: Да сам ја то урадила, мене…

Серена Вилијамс није могла више да ћути! Американка проговорила о допинг скандалу Јаника Синера: Да сам ја то урадила, мене…

Вечерње новости 16.04.2025
Легендарна америчка тенисерка Серена Вилијамс говорила је о скандалу који већ месецима потреса тенис, а то је допинг афера Јаника СИнера. ФОТО: АП Американка је признала да је била шокирана када је чула да је први тенисер света… »
"Мене би осудили на 20 година и одузели би ми титуле": Серена жестоко испрозивала Синера, споменула и Машу

"Мене би осудили на 20 година и одузели би ми титуле": Серена жестоко испрозивала Синера, споменула и Машу

Мондо 16.04.2025
Серена Вилијамс причала је о суспензији за Јаника Синера и тврди да би њу другачије третирали. Споменула је у свему томе и Марију Шарапову која је била суспендована на дужи период. Јаник Синер је практично договорио са АТП… »
Серена о Синеру: Да сам ја то урадила, добила бих 20 година казне

Серена о Синеру: Да сам ја то урадила, добила бих 20 година казне

Спорт клуб 16.04.2025
Америчка тенисерка Серена Вилијамс, освајачица 23 гренд слем титуле и бивша број 1 на ВТА листи, коментарисала је случај допинга италијанског тенисера Јаника Синера. Она се у изјави за „Тајм“ дотакла се и некадашње ривалке… »
"Да сам ја урадила што и Синер, завршила бих у затвору - 20 година суспензије!"

"Да сам ја урадила што и Синер, завршила бих у затвору - 20 година суспензије!"

Б92 16.04.2025
Некадашња америчка тенисерка Серена Вилијамс упоредила је себе са Јаником Синером и његовом ситуацијом око суспензије. Јаник Синер суспендован је после велике саге на само три месеца, након што је пре око годину дана био… »

Вести дана »