Повезане вести

Хандке: У Сребреници се није догодио геноцид, већ братоубиство

Хандке: У Сребреници се није догодио геноцид, већ братоубиство

Еуроневс 16.04.2025
Добитник Нобелове награде за књижевност Петер Хандке изјавио је да је злочин у Сребреници био братоубиство. Указао је да је геноцид правни, а братоубиство библијски термин. "Није ме брига за геноцид. Сматрам да се радило о… »
"У Сребреници Није било геноцида већ братоубиства" Добитник Нобелове награде за књижевност Петер Хандке: А то је много горе!

"У Сребреници Није било геноцида већ братоубиства" Добитник Нобелове награде за књижевност Петер Хандке: А то је много горе!

Курир 16.04.2025
Добитник Нобелове награде за књижевност Петер Хандке истакао је, у интервјуу аустријском јавном сервису "ОРФ", да је злочин у Сребреници био братоубиство. - Није ме брига за геноцид. Сматрам да се радило о братоубиству, а то је… »
Хандке: Злочин у Сребреници је био братоубиство, геноцид је правни термин

Хандке: Злочин у Сребреници је био братоубиство, геноцид је правни термин

Телеграф 16.04.2025
Добитник Нобелове награде за књижевност Петер Хандке истакао је, у интервјуу аустријском јавном сервису ОРФ, да је злочин у Сребреници био братоубиство. "Није ме брига за геноцид. Сматрам да се радило о братоубиству, а то је… »
Хандке: У Сребреници није било геноцида већ братоубиства

Хандке: У Сребреници није било геноцида већ братоубиства

Вести онлине 16.04.2025
Добитник Нобелове награде за књижевност Петер Хандке истакао је, у интервјуу аустријском јавном сервису ОРФ, да је злочин у Сребреници био братоубиство. – Није ме брига за геноцид. Сматрам да се радило о братоубиству, а то је… »

Вести дана »