Povezane vesti
Handke: U Srebrenici se nije dogodio genocid, već bratoubistvo
Euronews 16.04.2025
Dobitnik Nobelove nagrade za književnost Peter Handke izjavio je da je zločin u Srebrenici bio bratoubistvo. Ukazao je da je genocid pravni, a bratoubistvo biblijski termin. "Nije me briga za genocid. Smatram da se radilo o bratoubistvu, a to je mnogo… »
"U Srebrenici Nije bilo genocida već bratoubistva" Dobitnik Nobelove nagrade za književnost Peter Handke: A to je mnogo gore!
Kurir 16.04.2025
Dobitnik Nobelove nagrade za književnost Peter Handke istakao je, u intervjuu austrijskom javnom servisu "ORF", da je zločin u Srebrenici bio bratoubistvo. - Nije me briga za genocid. Smatram da se radilo o bratoubistvu, a to je mnogo gore - objasnio je… »
Handke: Zločin u Srebrenici je bio bratoubistvo, genocid je pravni termin
Telegraf 16.04.2025
Dobitnik Nobelove nagrade za književnost Peter Handke istakao je, u intervjuu austrijskom javnom servisu ORF, da je zločin u Srebrenici bio bratoubistvo. "Nije me briga za genocid. Smatram da se radilo o bratoubistvu, a to je mnogo gore" objasnio je on… »
Handke: U Srebrenici nije bilo genocida već bratoubistva
Vesti online 16.04.2025
Dobitnik Nobelove nagrade za književnost Peter Handke istakao je, u intervjuu austrijskom javnom servisu ORF, da je zločin u Srebrenici bio bratoubistvo. – Nije me briga za genocid. Smatram da se radilo o bratoubistvu, a to je mnogo gore – objasnio je… »
Vesti dana »

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Stiže letnja primena reda vožnje u GSP Evo kako će ove linije saobraćati od sutra
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane

Viši sud poništio odluku GIK Zaječar: Opozicioni prigovori ponovo u razmatranju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Temperatura neće padati ispod 32 stepena mesec dana! Još za vikend svežije, a onda kreće pakao, +38 već od nedelje
Blic pre 7 satijoš 1 povezana