Povezane vesti
"Otac me nije prepoznao, pamtio me kao dete" Bolno priznanje naše pevačice, godinama nije pričala sa njim
Kurir pre 12 dana
Folk pevačica Andreana Čekić u jednom perioda života nije imala kontakt sa svojim ocem, a jednom prilikom progovorila je o porodičnim odnosima. Naime, ona je tada priznala da joj je veoma teško pao susret sa njim posle nekoliko godina. Andreana je… »
"Otac me nije prepoznao, pamtio me kao dete": Bolno priznanje naše pevačice, godinama nije pričala sa njim
Blic pre 12 dana
Folk pevačica Andreana Čekić u jednom perioda života nije imala kontakt sa svojim ocem, a jednom prilikom progovorila je o porodičnim odnosima. Naime, ona je tada priznala da joj je veoma teško pao susret sa njim posle nekoliko godina. Andreana je… »
Vesti dana »

Posle neobjašnjivog nestanka struje u Španiji i Portugalu obnovljeno 99 odsto kapaciteta
Novi magazin pre 48 minutajoš 22 povezane

Prekinuta blokada RTS-a, saobraćaj ponovo uspostavljen u okolnim ulicama
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih

Drama na Autokomandi: Na poznati restoran bačen Molotovljev koktel: Konobar rukama gasio požar, prevezen na VMA (foto)
Blic pre 13 minutajoš 11 povezanih

Oglasio se kremlj: "Putin se vodi humanitarnim razlozima, ukrajinski režim teško će moći da garantuje prekid vatre"
Kurir pre 6 satijoš 8 povezanih

Dekan Drid: Neki profesori tražili smenu Vučića – rekao sam im da je to političko delovanje i da to neću da dozvolim
N1 Info pre 54 minutajoš 8 povezanih