Povezane vesti
"Otac me nije prepoznao, pamtio me kao dete" Bolno priznanje naše pevačice, godinama nije pričala sa njim
Kurir 16.04.2025
Folk pevačica Andreana Čekić u jednom perioda života nije imala kontakt sa svojim ocem, a jednom prilikom progovorila je o porodičnim odnosima. Naime, ona je tada priznala da joj je veoma teško pao susret sa njim posle nekoliko godina. Andreana je… »
"Otac me nije prepoznao, pamtio me kao dete": Bolno priznanje naše pevačice, godinama nije pričala sa njim
Blic 16.04.2025
Folk pevačica Andreana Čekić u jednom perioda života nije imala kontakt sa svojim ocem, a jednom prilikom progovorila je o porodičnim odnosima. Naime, ona je tada priznala da joj je veoma teško pao susret sa njim posle nekoliko godina. Andreana je… »
Vesti dana »

Zvezda na skeneru Kurira Vasilije Kostov je položio ispit, bio je najbolji: Naivni Učena i kiks Seola skupo koštali crveno-bele
Kurir pre 2 minutajoš 6 povezanih

Putevi Srbije: Završena funkcionalna testiranja u tunelima Laz i Munjino brdo
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Studenti beogradskog FDU pozvali na skup podrške ansamblu Drame narodnog pozorišta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

"Bog te blagoslovio, Bobi": Trampa prekinulo Kenedijevo kijanje, pa se našalio: "Nadam se da se nisam upravo zarazio kovidom"
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana