Повезане вести

Познати се опраштају од водитељке даниеле борачеве! Естрада сломљена, поруке кидају душу: Анђели нека те чувају... (фото)…

Познати се опраштају од водитељке даниеле борачеве! Естрада сломљена, поруке кидају душу: Анђели нека те чувају... (фото)…

Курир 16.04.2025
Водитељка Даниела Борачева преминула је данас након краће и тешке болести у 56. години. Како је годинама радила водитељски посао, стекла је многа пријатељства са јавним личностима, који се сада опраштају од ње. Певачица… »
Познат узрок смрти водитељке: Близак пријатељ открио све о борби с болешћу и Даниелиној последњој жељи

Познат узрок смрти водитељке: Близак пријатељ открио све о борби с болешћу и Даниелиној последњој жељи

Мондо 16.04.2025
Вест о смрти Даниеле Борачеве, познате водитељке и ауторке емисије "Десетка", и даље потреса домаћу јавност. Иза осмеха који никада није силазио са њеног лица крила се снага коју су знали само најближи. Њена борба била је… »
(Фото) „Ја сам једна Бугарка заљубљена у Србију“ Ево ко је била преминула Даниела Борачева Ово јој је донело највећу…

(Фото) „Ја сам једна Бугарка заљубљена у Србију“ Ево ко је била преминула Даниела Борачева Ово јој је донело највећу…

Дневник 16.04.2025
Прелепа манекенка и наша водитељка Данијела Борачева преминула је у 56. години након краће и тешке болести, а о породици, послу и ћеркама говорила је само у суперлативу. Пре него што је почела да се бави водитељством, Данијела… »
"Нико ме није питао како се осећам": Последње речи преминуле Грандове водитељке Даниеле леде крв у жилама

"Нико ме није питао како се осећам": Последње речи преминуле Грандове водитељке Даниеле леде крв у жилама

Мондо 16.04.2025
Трагичан губитак ове невероватне жене дубоко је потресао све који су је познавали. Данас је у 56. години преминула популарна водитељка Даниела Борачева, позната по вођењу емисије "Десетка" на Гранд Тв-у. Њена смрт је затекла… »
"Волим те заувек мама" Огласила се ћерка Даниеле Борачев након њене смрти, тотално неутешна јој упутила емотивне речи

"Волим те заувек мама" Огласила се ћерка Даниеле Борачев након њене смрти, тотално неутешна јој упутила емотивне речи

Курир 16.04.2025
Водитељка Даниела Борачева преминула је у 56. години након борбе са опаком болешћу. Њена ћерка се сада потресним речима опростила од своје мајке. Никол је путем Инстаграм профила објавила фотографије из детињства са мајком… »
Дарко Танасијевић се емотивним речима опростио од покојне водитељке Даниеле: "Хвала на свакој речи и поруци"

Дарко Танасијевић се емотивним речима опростио од покојне водитељке Даниеле: "Хвала на свакој речи и поруци"

Мондо 16.04.2025
Речи Дарка Танасијевића посвећене покојној колегиници кидају душу. У медијима је испливала информација о смрти познате српске водитељке и манекенке бугарског порекла Даниеле Борачеве. Данијела је била позната по томе што је… »
(Фото) Изгубила животну битку у 56. години преминула водитељка Гранд телевизије Супруг поделио вест о смрти Данијеле…

(Фото) Изгубила животну битку у 56. години преминула водитељка Гранд телевизије Супруг поделио вест о смрти Данијеле…

Дневник 16.04.2025
Водитељка Данијела Борачева, ауторка емисије „Десетка“ која се емитовала на Гранд телевизији и некадашња манекенка преминула је данас. Вест о Данијелиној смрти поделио је њен супруг који се потресним речима опростио од ње… »
Ово је последња фотографија Даниеле Борачеве: Није желела да знају кроз шта пролази, тугу крила иза осмеха

Ово је последња фотографија Даниеле Борачеве: Није желела да знају кроз шта пролази, тугу крила иза осмеха

Телеграф 16.04.2025
Српска водитељка и манекенка Даниела Борачева, преминула је у 56. години након кратке, али тешке болести. Публика је памти као ауторку и водитељку емисије "Десетка", емитоване на телевизијама Гранд телевизији, али и по књизи… »
Ово је била последња жеља преминуле водитељке Даниеле: Ћерка објавила поруку која слама срца

Ово је била последња жеља преминуле водитељке Даниеле: Ћерка објавила поруку која слама срца

Мондо 16.04.2025
Водитељка Даниела Борачева преминула је у 56. години, пријатељ открио која јој је последња жеља била. Водитељка Даниела Борачева умрла је у 56. години након борбе са опаком болешћу, а њена ћерка се опростила од мајке на… »
"Волим те заувек, мама" Ћерка се опростила од Даниеле Борачеве: Пријатељи открили њену последњу жељу

"Волим те заувек, мама" Ћерка се опростила од Даниеле Борачеве: Пријатељи открили њену последњу жељу

Телеграф 16.04.2025
Позната водитељка и ауторка емисије "Десетка", Даниела Борачева, преминула је у 56. години након дуге и тихе борбе са тешком болешћу. Вест о њеној смрти потресла је јавност, а од ње су се опростили и породица и сарадници… »

Вести дана »