Povezane vesti
Dodik: U svakoj drugoj zemlji se osećam sigurnije nego u BiH
Vesti online 16.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da se u svakoj drugoj zemlji oseća sigurnije nego u BiH, ali i da pored svega oseća zadovoljstvo jer zna da je u pravu i da se sa mnogo volje i energije brani od nepravde. Dodik je naveo da se i… »
Dodik: U svakoj drugoj zemlji se osećam sigurnije nego u BiH
Euronews 16.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da se u svakoj drugoj zemlji oseća sigurnije nego u BiH, ali i da pored svega oseća zadovoljstvo jer zna da je u pravu i da se sa mnogo volje i energije brani od nepravde. Dodik je naveo da se i… »
"Ja sam čovek koji je imao najveći broj pretnji ikad" Dodik: U svakoj drugoj zemlji se osećam sigurnije nego u BiH
Večernje novosti 16.04.2025
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da se u svakoj drugoj zemlji oseća sigurnije nego u BiH, ali i da pored svega oseća zadovoljstvo jer zna da je u pravu i da se sa mnogo volje i energije brani od nepravde. Foto: Printskrin Dodik… »
Vesti dana »

Studenti i građani ispred Novosadskog sajma: Ispit Pravnog fakulteta uz privatno obezbeđenje
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Profesorka VIŠER-a: Predsednica Akademije i nekoliko profesora izbacili studente iz zgrade
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih

VJT u Beogradu ne postupa ni u jednom predmetu u vezi sa padom nadstrešnice, ali su ovlastili TOK da ispita izjavu da je u pitanju bio terorizam
Moj Novi Sad pre 3 minutajoš 29 povezanih

Šefčovič: Carine bi suštinski onemogućile trgovinu između EU i SAD
Euronews pre 28 minutajoš 23 povezane