Povezane vesti

Voditelj slomljen od bola zbog smrti Daniele Boračeve: "Hvala što sam imao priliku da te upoznam, tvoj Vojče"

Voditelj slomljen od bola zbog smrti Daniele Boračeve: "Hvala što sam imao priliku da te upoznam, tvoj Vojče"

Blic 17.04.2025
Voditeljka Daniela Boračeva umrla je u 56. godini nakon teške borbe sa opakom bolešću. Vest o njenoj smrti potresla je sve one koji su je poznavali, a njen kolega i voditelj Voja Nedeljković se orpstio od nje emotivnim rečima. Voja je u oproštajnoj… »
"Veoma mi je važno kako se hranim i šta unosim u organizam": Voditeljka Daniela Boračeva je umrla u 56. godini, a ovako je…

"Veoma mi je važno kako se hranim i šta unosim u organizam": Voditeljka Daniela Boračeva je umrla u 56. godini, a ovako je…

Blic 17.04.2025
Voditeljka Daniela Boračeva, autorka emisije "Desetka" i nekadašnja manekenka, umrla je danas u 56. godini posle borbe sa opakom bolešću. Vest o njenoj smrti podelio je njen muž, a ona je svojevremeno otkrila šta smatra da moderna žena mora da… »
Umrla voditeljka Danijela Boračeva (56): Tužnu vest podelio njen suprug: "Počivaj u miru, kraljice"

Umrla voditeljka Danijela Boračeva (56): Tužnu vest podelio njen suprug: "Počivaj u miru, kraljice"

Blic 17.04.2025
Voditeljka Danijela Boračeva, autorka emisije „Desetka“ koja se emitovala na Grand televiziji i nekadašnja manekenka preminula je danas. Vest o Danijelinoj smrti podelio je njen suprug koji se potresnim rečima oprostio od nje. - Počivaj u miru… »
Goca Tržan slomljena od bola! U suzama se oprostila od voditeljke koja je preminula: Putuj drugarice moja...

Goca Tržan slomljena od bola! U suzama se oprostila od voditeljke koja je preminula: Putuj drugarice moja...

Kurir 17.04.2025
Voditeljka Daniela Boračeva preminula je juče u 56. godini, a od nje se sada oprostila pevačica Goca Tržan. Goca i Daniela bile su dobre drugarice, a to pokazuje i objava pevačice na njenom storiju na Instagramu. Ona je, naime, podelila fotografije… »
"Ja sam stranac u Srbiji": Voditeljka Daniela Boračeva je preminula, a ovako je pričala o sebi: "Srpski mi nije maternji"

"Ja sam stranac u Srbiji": Voditeljka Daniela Boračeva je preminula, a ovako je pričala o sebi: "Srpski mi nije maternji"

Blic 17.04.2025
Voditeljka Daniela Boračeva, autorka emisije "Desetka" i nekadašnja manekenka, umrla je danas u 56. godini nakon borbe sa opakom bolešću. Vest o njenoj smrti podelio je njen muž, koji se potresnim rečima oprostio od nje. - Počivaj u miru kraljice -… »
"Mama Volim te zauvek": Ćerka slomljena od bola, prijatelji i porodica se opraštaju od Daniele Boračeve (56): "To joj je…

"Mama Volim te zauvek": Ćerka slomljena od bola, prijatelji i porodica se opraštaju od Daniele Boračeve (56): "To joj je…

Blic 17.04.2025
Voditeljka Daniela Boračeva umrla je u 56. godini nakon borbe sa opakom bolešću, a njena ćerka se oprostila od majke na svom Instagramu. Nikol je na svom Instagramu podelila slike iz detinjstva na kojima je sa majkom Danielom. - Volim te zauvek mama -… »
Poznato vreme i mesto sahrane Daniele Boračeve Voditeljki će porodica ispuniti poslednju želju

Poznato vreme i mesto sahrane Daniele Boračeve Voditeljki će porodica ispuniti poslednju želju

Kurir 17.04.2025
Voditeljka Daniela Boračeva preminula je nakon kraće i teške bolesti u 56. godini. Njeni najbliži odredili su datum i vreme kada će istaknuta novinarka biti ispraćena na večni počinak. Ispraćaj Daniele Boračeve biće u ponedeljak 21. aprila na… »
Porodica će ispuniti njenu poslednju želju: Poznat datum i vreme sahrane voditeljke Daniele Boračeve

Porodica će ispuniti njenu poslednju želju: Poznat datum i vreme sahrane voditeljke Daniele Boračeve

Mondo 17.04.2025
Poznato kada će voditeljka biti ispraćena na večni počinak. Voditeljka Daniela Boračeva preminula je u 56. godini nakon kratke, ali teške bolesti, a sada je ponato i kada će biti ispraćena na večni počinak. Ispraćaj Daniele Boračeve biće u… »
Poznato vreme i mesto sahrane voditeljke Daniele Boračeve: Biće joj ispunjena poslednja želja

Poznato vreme i mesto sahrane voditeljke Daniele Boračeve: Biće joj ispunjena poslednja želja

Blic 17.04.2025
Voditeljka i nekadašnja manekenka, Daniela Boračeva, umrla je nakon borbe sa opakom bolešču. Poslednji ispraćaj Daniele Boračeve biće u ponedeljak 21.4. na groblju Lešće u 10 časova. Daniela će po sopstvenoj želji biti kremirana, a posmrtni… »
"Eeee Danče. Nismo se tako dogovorili...": Tijana Dapčević slomljena zbog smrti Daniele Boračeve, otkrila kakve planove su…

"Eeee Danče. Nismo se tako dogovorili...": Tijana Dapčević slomljena zbog smrti Daniele Boračeve, otkrila kakve planove su…

Blic 17.04.2025
Voditeljka Daniela Boračeva, autorka emisije „Desetka“ koja se emitovala na Grand televiziji i nekadašnja manekenka umrla je nakon borbe sa teškom bolešću. Brojne njene kolege i prijatelji su se oprostili od nje, a među njima je i pevačica… »
Poznat datum i vreme sahrane voditeljke Daniele Boračave: Porodica će ispuniti njenu poslednju želju

Poznat datum i vreme sahrane voditeljke Daniele Boračave: Porodica će ispuniti njenu poslednju želju

Telegraf 17.04.2025
Voditeljka Daniela Boračeva preminula je u 56. godini nakon kratke, ali teške bolesti, a sada je ponato i kada će biti ispraćena na večni počinak. Ispraćaj Daniele Boračeve biće u ponedeljak 21. aprila na groblju Lešće u 10 časova. Daniela će… »
Voja Nedeljković utučen zbog velike tragedije, uputio poslednje zbogom na Fejsbuku: Njegova poruka slama srca

Voja Nedeljković utučen zbog velike tragedije, uputio poslednje zbogom na Fejsbuku: Njegova poruka slama srca

Telegraf 17.04.2025
Voja Nedeljković, voditelj Zvezda Granda, napisao je oproštajnu poruku povodom smrti Daniele Boračeve. Vest o smrti voditeljke Daniele Boračev, koja je preminula u 56. godini nakon duge borbe sa teškom bolešću, i dalje odzvanja medijskim prostorom… »
"Nije ovo zaslužila": Voditeljka slomljena od bola zbog smrti Daniele Boračeve: Otkrila po čemu će pamtiti koleginicu

"Nije ovo zaslužila": Voditeljka slomljena od bola zbog smrti Daniele Boračeve: Otkrila po čemu će pamtiti koleginicu

Blic 17.04.2025
Voditeljka Daniela Boračev umrla je u 56. godini nakon teške borbe sa opakom bolešću, a njena koleginica Vesna Milanović oglasila se povodom njene smrti. Vesna Milanović godinama je poznavala i sarađivala sa Danielom Boračevom, a za "Blic" nije… »
"Putuj, najlepša naša Dani" Voditeljka slomljena zbog smrti koleginice: "Čast je biti deo tvoje porodice"

"Putuj, najlepša naša Dani" Voditeljka slomljena zbog smrti koleginice: "Čast je biti deo tvoje porodice"

Telegraf 17.04.2025
Poznata voditeljka i autorka emisije "Desetka", Daniela Boračeva, preminula je u 56. godini nakon iscrpljujuće borbe sa teškom bolešću. Njena smrt potresla je domaću javnost, a brojni prijatelji, saradnici i članovi porodice oprostili su se od nje… »
"Bugarka koja je došla da živi U Srbiju, moja omiljena lavica": Kolega se oprostio od Danijele Boračeve: Smrt voditeljke…

"Bugarka koja je došla da živi U Srbiju, moja omiljena lavica": Kolega se oprostio od Danijele Boračeve: Smrt voditeljke…

Blic 16.04.2025
Voditeljka i nekadašnja manekenka Danijela Boračeva preminula je u 56. godini nakon teške i kraće bolesti. Vest o njenoj smrti objavio je njen suprug, koji je kratko napisao: "Počivaj u miru, lavice". Danijelina smrt je zatekla sve, a brojne kolege i… »
Ko je bila Daniela Boračeva: Pre voditeljstva se bavila javnim poslom i njenoj lepoti su se divili: Rano se penzionisala, a…

Ko je bila Daniela Boračeva: Pre voditeljstva se bavila javnim poslom i njenoj lepoti su se divili: Rano se penzionisala, a…

Blic 16.04.2025
Voditeljka Daniela Boračev umrla je u 56. godini nakon teške borbe sa opakom bolešću. Daniela se pre voditeljstva bavila manekenstvom, a do samog kraja vodila je zdrav život. Bila je autorka emisije "Desetka", a njeni recepti, koje je inače sama… »
Poslednja objava danijele boračeve: Voditeljka (56) pre dva meseca nazdravljala, nije skidala osmeh sa lica

Poslednja objava danijele boračeve: Voditeljka (56) pre dva meseca nazdravljala, nije skidala osmeh sa lica

Blic 16.04.2025
Voditeljka Danijela Boračeva preminula je u 56. godini, a tužnu vest podelio je njen suprug. - Počivaj u miru kraljice – napisao je on. Inače, Danijela je imala svoju emisiju na Grand televiziji, a ranije se bavila manekenstvom. Boračeva je… »
"Bila si puna života, a SAD si otišla zauvek": Koleginice voditeljke se opraštaju od Daniele Boračeve: "Nedostaješ za sve…

"Bila si puna života, a SAD si otišla zauvek": Koleginice voditeljke se opraštaju od Daniele Boračeve: "Nedostaješ za sve…

Blic 16.04.2025
Voditeljka Daniela Boračeva, autorka emisije „Desetka“ koja se emitovala na Grand televiziji i nekadašnja manekenka umrla je danas nakon borbe sa teškom bolešću. Daniela se u tajnosti borila sa bolešću, dok je za javnost uvek bila nasmejana i… »
"Živim kao da mi je 25,: nisam se ovako dobro osećala tokom celog života" Daniela Boračeva se borila sa opakom bolešću, a…

"Živim kao da mi je 25,: nisam se ovako dobro osećala tokom celog života" Daniela Boračeva se borila sa opakom bolešću, a…

Blic 16.04.2025
Voditeljka Daniela Boračeva, autorka emisije "Desetka" i nekadašnja manekenka, umrla je danas u 56. godini, nakon borbe sa opakom bolešću. Voditeljka Daniela Boračeva je jednom prilikom otkrila detalje iz života. "Svi misle da sam Bugarka koja se… »

Vesti dana »