Povezane vesti
Dodik: Ne mogu me uhapsiti, štite me dobro obučeni specijalci
Radio sto plus 17.04.2025
“Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija RS i dobro obučeni specijalci koji su nedavno nagrađeni na velikom međunarodnom takmičenju u Dubaiju”, rekao je Dodik, preneli su banjalučki mediji. On je naveo da su ti specijalci “odani… »
Dodik: Čuvaju me policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci
Euronews 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija Republike Srpske i… »
Dodik: Ne bih im preporučio da me uhapse; Čuva me policija i dobro obučeni specijalci
B92 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija Republike Srpske i… »
Dodik: Čuvaju me policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci
RTV 17.04.2025
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija… »
Vesti dana »
Stiže "februarski prolećni šamar"! Naš meteorolog najavio novi fenomen nakon snega, evo kada tačno stiže
Blic pre 37 minutajoš 31 povezana
Poznato šta je sve polomila Lindzi Von posle strašnog pada u trci na Zimskim olimpijskim igrama
Telegraf pre 22 minutajoš 71 povezana
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
RTV Novi Pazar pre 7 satijoš 26 povezanih
Vladajuća koalicija pod palicom premijerke Takaići odnela veliku pobedu na izborima u Japanu
RTS pre 2 satajoš 22 povezane