Povezane vesti

Dodik: Ne mogu me uhapsiti, štite me dobro obučeni specijalci

Dodik: Ne mogu me uhapsiti, štite me dobro obučeni specijalci

Radio sto plus 17.04.2025
“Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija RS i dobro obučeni specijalci koji su nedavno nagrađeni na velikom međunarodnom takmičenju u Dubaiju”, rekao je Dodik, preneli su banjalučki mediji. On je naveo da su ti specijalci “odani… »
Dodik: Čuvaju me policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci

Euronews 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija Republike Srpske i… »
Dodik: Ne bih im preporučio da me uhapse; Čuva me policija i dobro obučeni specijalci

Dodik: Ne bih im preporučio da me uhapse; Čuva me policija i dobro obučeni specijalci

B92 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija Republike Srpske i… »

RTV 17.04.2025
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija… »

Vesti dana »