Повезане вести

Додик: Не могу ме ухапсити, штите ме добро обучени специјалци

Додик: Не могу ме ухапсити, штите ме добро обучени специјалци

Радио сто плус 17.04.2025
“Сматрам да не могу да ме ухапсе. По Уставу, мене чувају полиција РС и добро обучени специјалци који су недавно награђени на великом међународном такмичењу у Дубаију”, рекао је Додик, пренели су бањалучки медији. Он је навео да… »
Додик: Чувају ме полиција Републике Српске и добро обучени специјалци

Еуроневс 17.04.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да никоме не би препоручио да покуша да га ухапси јер га штите полиција Републике Српске и добро обучени специјалци. "Сматрам да не могу да ме ухапсе. По Уставу, мене чувају… »
Додик: Не бих им препоручио да ме ухапсе; Чува ме полиција и добро обучени специјалци

Додик: Не бих им препоручио да ме ухапсе; Чува ме полиција и добро обучени специјалци

Б92 17.04.2025
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да никоме не би препоручио да покуша да га ухапси јер га штите полиција Републике Српске и добро обучени специјалци. "Сматрам да не могу да ме ухапсе. По Уставу, мене чувају… »

РТВ 17.04.2025
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да никоме не би препоручио да покуша да га ухапси јер га штите полиција Републике Српске и добро обучени специјалци. "Сматрам да не могу да ме ухапсе. По Уставу… »

Вести дана »