Повезане вести

Драгана Ракић: Вучић више не води државу већ покушава да управља хаосом који је сам изазвао

Драгана Ракић: Вучић више не води државу већ покушава да управља хаосом који је сам изазвао

Н1 Инфо 17.04.2025
Потпредседница Демократске странке (ДС) Драгана Ракић оценила је да председник Србије Александар Вучић више не води државу, већ "покушава да управља хаосом који је сам направио". „Уместо да тражи одрживо решење, он точи бензин… »
Ракић (ДС): Вучић више не води државу, већ покушава да управља хаосом који је сам направио

Ракић (ДС): Вучић више не води државу, већ покушава да управља хаосом који је сам направио

Данас 17.04.2025
Потпредседница Демократске странке (ДС) Драгана Ракић оценила је данас да председник Србије Александар Вучић више не води државу, већ „покушава да управља хаосом који је сам направио“. „Уместо да тражи одрживо решење, он точи… »

Нови магазин 17.04.2025
Потпредседница Демократске странке (ДС) Драгана Ракић оценила је данас да председник Србије Александар Вучић више не води државу, већ "покушава да управља хаосом који је сам направио". "Уместо да тражи одрживо решење, он точи… »

Вести дана »