Povezane vesti
Dodik: Ne mogu me uhapsiti, štite me dobro obučeni specijalci
Beta 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za švajcarski nedeljnik “Veltvohe” da smatra da ne može biti uhapšen, jer ga štiti policija RS i dobro obučeni specijalci. “Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija RS i dobro… »
Dodik: Ne mogu me uhapsiti, štite me dobro obučeni specijalci
Nova 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za švajcarski nedeljnik “Veltvohe” da smatra da ne može biti uhapšen, jer ga štiti policija RS i dobro obučeni specijalci. “Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija RS i dobro… »
Dodik za "Veltvohe": Ne mogu da me uhapse, jer me čuva Dejtonski sporazum
Pravda 17.04.2025
Dodik jasan. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija… »
Dodik: Čuvaju me policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci
NIN 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija Republike Srpske i… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane