Povezane vesti

Dodik: Ne mogu me uhapsiti, štite me dobro obučeni specijalci

Beta 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za švajcarski nedeljnik “Veltvohe” da smatra da ne može biti uhapšen, jer ga štiti policija RS i dobro obučeni specijalci. “Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija RS i dobro… »

Nova 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za švajcarski nedeljnik “Veltvohe” da smatra da ne može biti uhapšen, jer ga štiti policija RS i dobro obučeni specijalci. “Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija RS i dobro… »
Dodik za "Veltvohe": Ne mogu da me uhapse, jer me čuva Dejtonski sporazum

Dodik za "Veltvohe": Ne mogu da me uhapse, jer me čuva Dejtonski sporazum

Pravda 17.04.2025
Dodik jasan. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija… »
Dodik: Čuvaju me policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci

Dodik: Čuvaju me policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci

NIN 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija Republike Srpske i… »

Vesti dana »