Povezane vesti
Dodik: Ne mogu me uhapsiti, štite me dobro obučeni specijalci
Beta 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za švajcarski nedeljnik “Veltvohe” da smatra da ne može biti uhapšen, jer ga štiti policija RS i dobro obučeni specijalci. “Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija RS i dobro… »
Dodik: Ne mogu me uhapsiti, štite me dobro obučeni specijalci
Nova 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za švajcarski nedeljnik “Veltvohe” da smatra da ne može biti uhapšen, jer ga štiti policija RS i dobro obučeni specijalci. “Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija RS i dobro… »
Dodik za "Veltvohe": Ne mogu da me uhapse, jer me čuva Dejtonski sporazum
Pravda 17.04.2025
Dodik jasan. Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija… »
Dodik: Čuvaju me policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci
NIN 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da nikome ne bi preporučio da pokuša da ga uhapsi jer ga štite policija Republike Srpske i dobro obučeni specijalci. "Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija Republike Srpske i… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Studenti prikupljaju potpise za izbore: U kampusu vreme prikupljanja potpisa produženo do 22h
Radio 021 pre 45 minutajoš 55 povezanih
Deset uloga koje su stvorile legendu Brižit Bardo i njen put do filmske večnosti
Blic pre 5 minutajoš 65 povezanih
Tačno ovog dana pada konačna odluka?! Zelenski poslao zagonetnu poruku pred sastanak, oglasio se i Tramp, Putin zapretio: Rusija u šoku nakon žestokih napada
Blic pre 10 minutajoš 41 povezana
Analitičari o izborima na KiM: "Nisu konačno rešenje krize, ključni dogovori tek na proleće"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 51 povezana