Повезане вести

Артета после историјског успеха Арсенала: "Поносан сам!"

Артета после историјског успеха Арсенала: "Поносан сам!"

Телеграф 17.04.2025
Фудбалери Арсенала обезбедили су пласман у полуфинале Лиге шампиона, пошто су након победе у Лондону (3:0), и у реваншу славили против Реала Мадрида 2:1. Након историјског двомеча за лондонски клуб, Микел Артета је изјавио да је… »
Медији: Очекује се да ће Анчелоти крајем месеца напустити Реал Мадрид

Медији: Очекује се да ће Анчелоти крајем месеца напустити Реал Мадрид

Радио сто плус 17.04.2025
Анчелоти ће предводити екипу у финалу Купа краља против Барселоне 26. априла у Севиљи и очекује се да ће после те утакмице напустити клуб, пренео је Скај. Реал ове сезоне није успео да одбрани титулу у Лиги шампиона, пошто је у… »
Шок у Мадриду! Анћелоти напушта Реал после испадања из ЛШ, Клоп прекида "одмор" од фудбала!?

Шок у Мадриду! Анћелоти напушта Реал после испадања из ЛШ, Клоп прекида "одмор" од фудбала!?

Телеграф 17.04.2025
Како преносе инострани медији, легендарни немачки стручњак Јирген Клоп могао би да направи велики повратак у тренерске воде – и то ни мање ни више него као шеф стручног штаба Реал Мадрида! Клоп, који је прошле сезоне напустио… »
„Порука ц́е бити јасна - време је да Карло Анц́елоти оде"

BBC News 17.04.2025
Срамотна игра и тежак пораз у двомечу четвртфинала Лиге шампиона од Арсенала, поставља многа питања о Реал Мадриду, а пре свега о судбини легендарног тренера Анћелотија. У загревању за реванш утакмицу четвртфинала Лиге… »
„Порука ц́е бити јасна – време је да Карло Анц́елоти оде“

Данас 17.04.2025
У загревању за реванш утакмицу четвртфинала Лиге шампиона у среду увече на стадиону Сантјаго Бернабеу против лондонског Арсенала, чинило се да је само једна реч на уму сваког навијача Реал Мадрида – ремонтада. То је шпанска реч… »

Радио 021 17.04.2025
Срамотна игра и тежак пораз у двомечу четвртфинала Лиге шампиона од Арсенала, поставља многа питања о Реал Мадриду, а пре свега о судбини легендарног тренера Анћелотија. Гетти Имагес Карло Анћелоти је три пута био првак Европе… »

Јужне вести 17.04.2025
Гетти Имагес Карло Анћелоти је три пута био првак Европе са Реал Мадридом У загревању за реванш утакмицу четвртфинала Лиге шампиона у среду увече на стадиону Сантјаго Бернабеу против лондонског Арсенала, чинило се да је само… »
"Порука ц́е бити јасна - време је да Карло Анц́елоти оде"

"Порука ц́е бити јасна - време је да Карло Анц́елоти оде"

НИН 17.04.2025
У загревању за реванш утакмицу четвртфинала Лиге шампиона у среду увече на стадиону Сантјаго Бернабеу против лондонског Арсенала, чинило се да је само једна реч на уму сваког навијача Реал Мадрида - ремонтада. То је шпанска реч… »
Инзаги: Одиграли смо два сјајна меча; Компани: Урадили смо довољно да победимо у ове две утакмице

Инзаги: Одиграли смо два сјајна меча; Компани: Урадили смо довољно да победимо у ове две утакмице

“Прелепа ноћ, коју смо поделили са навијачима на стадиону. Одиграли смо два сјајна меча, момци су били бриљантни. Ово је победа која треба да буде подељена између играча, клуба и навијача. Ово је дугачка и тешка сезона, али нам… »
Арсенал исписао историју против Реала, ово нико до сада није урадио!

Арсенал исписао историју против Реала, ово нико до сада није урадио!

Телеграф 17.04.2025
Фудбалери Арсенала остварили су велики успех пласманом у полуфинале Лиге шампиона, пошто су надиграли прошлогодишњег освајача Реал Мадрид. Невероватно је тим Микела Артете одиграо против "Краљевског клуба" у двомечу. Прво је… »
Артета: Веома сам поносан на играче; Анчелоти: Арсенал је био бољи у обе утакмице

Артета: Веома сам поносан на играче; Анчелоти: Арсенал је био бољи у обе утакмице

“Јако сам срећан, мислим да се ово дешава трећи пут у нашој историји, па морам да будем веома поносан што ћу бити тамо опет. Екипа је показала изванредну амбицију, храброст и жељу да се такмичи са сваким противником. Није само… »

Вести дана »