Povezane vesti

Arteta posle istorijskog uspeha Arsenala: "Ponosan sam!"

Arteta posle istorijskog uspeha Arsenala: "Ponosan sam!"

Telegraf 17.04.2025
Fudbaleri Arsenala obezbedili su plasman u polufinale Lige šampiona, pošto su nakon pobede u Londonu (3:0), i u revanšu slavili protiv Reala Madrida 2:1. Nakon istorijskog dvomeča za londonski klub, Mikel Arteta je izjavio da je ponosan na svoje… »
Mediji: Očekuje se da će Ančeloti krajem meseca napustiti Real Madrid

Mediji: Očekuje se da će Ančeloti krajem meseca napustiti Real Madrid

Radio sto plus 17.04.2025
Ančeloti će predvoditi ekipu u finalu Kupa kralja protiv Barselone 26. aprila u Sevilji i očekuje se da će posle te utakmice napustiti klub, preneo je Skaj. Real ove sezone nije uspeo da odbrani titulu u Ligi šampiona, pošto je u dvomeču… »
Šok u Madridu! Anćeloti napušta Real posle ispadanja iz LŠ, Klop prekida "odmor" od fudbala!?

Šok u Madridu! Anćeloti napušta Real posle ispadanja iz LŠ, Klop prekida "odmor" od fudbala!?

Telegraf 17.04.2025
Kako prenose inostrani mediji, legendarni nemački stručnjak Jirgen Klop mogao bi da napravi veliki povratak u trenerske vode – i to ni manje ni više nego kao šef stručnog štaba Real Madrida! Klop, koji je prošle sezone napustio klupu Liverpula… »
„Poruka će biti jasna - vreme je da Karlo Anćeloti ode"

BBC News 17.04.2025
Sramotna igra i težak poraz u dvomeču četvrtfinala Lige šampiona od Arsenala, postavlja mnoga pitanja o Real Madridu, a pre svega o sudbini legendarnog trenera Anćelotija. U zagrevanju za revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona u sredu uveče… »
„Poruka će biti jasna – vreme je da Karlo Anćeloti ode“

Danas 17.04.2025
U zagrevanju za revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona u sredu uveče na stadionu Santjago Bernabeu protiv londonskog Arsenala, činilo se da je samo jedna reč na umu svakog navijača Real Madrida – remontada. To je španska reč za ‘povratak… »

Radio 021 17.04.2025
Sramotna igra i težak poraz u dvomeču četvrtfinala Lige šampiona od Arsenala, postavlja mnoga pitanja o Real Madridu, a pre svega o sudbini legendarnog trenera Anćelotija. Getty Images Karlo Anćeloti je tri puta bio prvak Evrope sa Real Madridom U… »

Južne vesti 17.04.2025
Getty Images Karlo Anćeloti je tri puta bio prvak Evrope sa Real Madridom U zagrevanju za revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona u sredu uveče na stadionu Santjago Bernabeu protiv londonskog Arsenala, činilo se da je samo jedna reč na umu… »
"Poruka će biti jasna - vreme je da Karlo Anćeloti ode"

"Poruka će biti jasna - vreme je da Karlo Anćeloti ode"

NIN 17.04.2025
U zagrevanju za revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona u sredu uveče na stadionu Santjago Bernabeu protiv londonskog Arsenala, činilo se da je samo jedna reč na umu svakog navijača Real Madrida - remontada. To je španska reč za 'povratak… »
Inzagi: Odigrali smo dva sjajna meča; Kompani: Uradili smo dovoljno da pobedimo u ove dve utakmice

Inzagi: Odigrali smo dva sjajna meča; Kompani: Uradili smo dovoljno da pobedimo u ove dve utakmice

“Prelepa noć, koju smo podelili sa navijačima na stadionu. Odigrali smo dva sjajna meča, momci su bili briljantni. Ovo je pobeda koja treba da bude podeljena između igrača, kluba i navijača. Ovo je dugačka i teška sezona, ali nam donosi dosta… »
Arsenal ispisao istoriju protiv Reala, ovo niko do sada nije uradio!

Arsenal ispisao istoriju protiv Reala, ovo niko do sada nije uradio!

Telegraf 17.04.2025
Fudbaleri Arsenala ostvarili su veliki uspeh plasmanom u polufinale Lige šampiona, pošto su nadigrali prošlogodišnjeg osvajača Real Madrid. Neverovatno je tim Mikela Artete odigrao protiv "Kraljevskog kluba" u dvomeču. Prvo je slavio 3:0 u Londonu… »
Arteta: Veoma sam ponosan na igrače; Ančeloti: Arsenal je bio bolji u obe utakmice

Arteta: Veoma sam ponosan na igrače; Ančeloti: Arsenal je bio bolji u obe utakmice

“Jako sam srećan, mislim da se ovo dešava treći put u našoj istoriji, pa moram da budem veoma ponosan što ću biti tamo opet. Ekipa je pokazala izvanrednu ambiciju, hrabrost i želju da se takmiči sa svakim protivnikom. Nije samo to što smo ovde… »

Vesti dana »