Povezane vesti

„Imam problem kada neko sedi na poziciji koju ne opravdava znanjem“: Nataša Ninković o kompromisima koje je pravila u karijeri…

„Imam problem kada neko sedi na poziciji koju ne opravdava znanjem“: Nataša Ninković o kompromisima koje je pravila u karijeri…

Nova 17.04.2025
Glumica retko govori o svom privatnom životu, a jednom prilikom se osvrnula na karijeru i kompromise koje je pravila. Nataša Ninković svojevremeno je priznala da ne voli neprofesionalizam, kao ni ljude koji su bez pokrića na visokim pozicijama. „Nisam… »
"Imam problem sa autoritetom,: to me je koštalo" Nataša Ninković otvorila dušu: Pomenula kolege, a evo zbog čega rado odbije…

"Imam problem sa autoritetom,: to me je koštalo" Nataša Ninković otvorila dušu: Pomenula kolege, a evo zbog čega rado odbije…

Blic 17.04.2025
Glumica Nataša Ninković kaže da je često imala problem sa autoritetom, te joj ni danas nije teško da odbije ulogu ili kaže u lice sve što misli, iako unapred zna da je može koštati. Naime, glumica je objasnila da je uvek iskrena i realna pre svega prema… »

Vesti dana »