Povezane vesti

Sergeju ćetkoviću za četiri dana preminuli otac i majka: Pevač progovorio o najtežem životnom udarcu: Kao da je neko…

Sergeju ćetkoviću za četiri dana preminuli otac i majka: Pevač progovorio o najtežem životnom udarcu: Kao da je neko…

Kurir pre 12 dana
Pop pevač Sergej Ćetković pre nekoliko godina doživeo je najteži životni udarac. Njemu su u razmaku od samo četiri dana preminuli otac i majka. On je sad progovorio o tom bolnom periodu koji je za njega bio izuzetno traumatičan. Objasnio je i šta… »
"Za četiri dana su mi umrli otac i majka": Sergej Ćetković se slomio u emisiji: Pomenuo roditelje, a evo kako se nosi sa…

"Za četiri dana su mi umrli otac i majka": Sergej Ćetković se slomio u emisiji: Pomenuo roditelje, a evo kako se nosi sa…

Blic pre 12 dana
Pop pevač Sergej Ćetković kaže da je kroz nekoliko dana izgubio oba roditelja. On je naime u jednoj emisiji objasnio kako nikada ne znamo šta nas u životu očekuje, kao i šta su njemu u predstavljali roditelji. - Potpuno neočekivano, ne mogu da… »
"Za 4 dana sam izgubio i oca i majku": Potresna ispovest našeg pevača, otkrio šta su mu rekli na sahrani

"Za 4 dana sam izgubio i oca i majku": Potresna ispovest našeg pevača, otkrio šta su mu rekli na sahrani

Mondo pre 12 dana
Pevač Sergej Ćetković progovorio o gubitku roditelja. Pop pevač Sergej Ćetković je kroz nekoliko dana izgubio oba roditelja, a u jednoj emisiji je objasnio kako nikada ne znamo šta nas u životu očekuje, kao i šta su njemu predstavljali… »

Vesti dana »