Povezane vesti
„Ne mogu me uhapsiti“: Dodik za švajcarski list otkrio da ga štite „dobro obučeni specijalci“
Danas 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je za švajcarski nedeljnik “Veltvohe” da smatra da ne može biti uhapšen, jer ga štiti policija RS i dobro obučeni specijalci. “Smatram da ne mogu da me uhapse. Po Ustavu, mene čuvaju policija RS i dobro… »
Dodik: Ne bih nikome preporučio da pokuša da me uhapsi – čuvaju me specijalci Republike Srpske
IndeksOnline 17.04.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik u razgovoru za švajcarski nedeljnik Veltvohe izjavio je da ga, po Ustavu, štite policija Republike Srpske i elitne specijalne jedinice, te da ne veruje da bilo ko može da ga uhapsi. „Smatram da ne mogu da me… »
Vesti dana »
SRCE: Oslobađanje Veselina Milića je legalizacija policijskog saučesništva u zločinima
Beta pre 27 minutajoš 49 povezanih
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Opozicija kritikuje vlast u Skupštini: Razoružava se Srbija, a naoružavaju kriminalci, Zakon roditelj-negovatelj lažan
Nova pre 16 minutajoš 74 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Još jedan masovan napad na Kijev – devetoro mrtvih, 46 povređenih; Kremlj: Tampon-zona se planski širi
RTV pre 2 satajoš 53 povezane
Kraj za srpsko-kazahstanski duo: Krunić i Danilina završile učešće na Vimbldonu
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih