Povezane vesti
Bivši načelnik VBA: Izveštaj FSB - da li je istraga uopšte sprovedena?
Radio 021 17.04.2025
Nakon što je FBS objavio izveštaj o istrazi o upotrebi zvučnog topa, nekadašnji načelnik Vojno-bezbednosne agencije Momir Stojanović kaže da niko ne može da utvrdi da li je istraga uopšte sprovedena. Stojanović ističe da izveštaj ne znači ništa za jednu… »
Momir Stojanović: Izveštaj FSB-a ne znači ništa, pitanje da li je istraga uopšte sprovedena
Danas 17.04.2025
Nakon što je FSB objavio izveštaj o završenoj istrazi o eventualnoj upotrebi zvučnog topa nad demonstrantima 15. marta u kojem se navodi kako je utvrđeno da tog dana nije upotrebljeno nikakvo zvučno oružje, nekadašnji načelnik Vojno-bezbednosne agencije… »
Vesti dana »
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 6 satijoš 3 povezane
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 57 minutajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 6 satijoš 6 povezanih
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 4 satijoš 10 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 7 satijoš 4 povezane