Повезане вести

Серена Вилијамс о допинговању Јаника Синера: 'Мене би суспендовали на 20 година'

Серена Вилијамс о допинговању Јаника Синера: 'Мене би суспендовали на 20 година'

НИН 17.04.2025
Серена Вилијамс каже да би била суспендована на 20 година и да би јој биле одузете неке од гренд слем титула да је починила исти допинг прекршај као тренутни први тенисер света Јаник Синер. Италијан Синер (23) је на тромесечној… »
Серена Вилијамс о допинговању Јаника Синера: ‘Мене би суспендовали на 20 година’

Серена Вилијамс о допинговању Јаника Синера: ‘Мене би суспендовали на 20 година’

Данас 17.04.2025
Серена Вилијамс каже да би била суспендована на 20 година и да би јој биле одузете неке од гренд слем титула да је починила исти допинг прекршај као тренутни први тенисер света Јаник Синер. Италијан Синер (23) је на тромесечној… »

Јужне вести 17.04.2025
Гетти Имагес Серена Вилијамс је освојила 23 гренд слем титуле у женском тенису по чему је апсолутна рекордерка (Маргарет Корт има 24 , али је она играла пре такозване Опен ере) Серена Вилијамс каже да би била суспендована на 20… »

Радио 021 17.04.2025
Серена Виллиамс саис схе воулд хаве беен баннед фор 20 иеарс хад схе цоммиттед а допинг оффенце симилар то тхат оф мен'с плаиер Јанник Синнер. Гетти Имагес Серена Вилијамс је освојила 23 гренд слем титуле у женском тенису по чему… »

BBC News 17.04.2025
Серена Виллиамс саис схе воулд хаве беен баннед фор 20 иеарс хад схе цоммиттед а допинг оффенце симилар то тхат оф мен'с плаиер Јанник Синнер. Серена Вилијамс каже да би била суспендована на 20 година и да би јој биле одузете… »
Серена Вилијамс брутално прозвала Синера због допинга: "Да сам ја то урадила, добила бих 20 година казне"

Серена Вилијамс брутално прозвала Синера због допинга: "Да сам ја то урадила, добила бих 20 година казне"

Телеграф 17.04.2025
И даље се не смирују одјеци након благе казне коју је зарадио тренутно најбољи тенисер света, Јаник Синер из Италије због коришћења недозвољене супстанце клостебол током прошлогодишњег учешћа на Индијан Велсу. После дуге… »

Вести дана »