Povezane vesti
Serena Vilijams o dopingovanju Janika Sinera: 'Mene bi suspendovali na 20 godina'
Radio 021 pre 11 dana
Serena Williams says she would have been banned for 20 years had she committed a doping offence similar to that of men's player Jannik Sinner. Getty Images Serena Vilijams je osvojila 23 grend slem titule u ženskom tenisu po čemu je apsolutna rekorderka… »
Serena Vilijams o dopingovanju Janika Sinera: ‘Mene bi suspendovali na 20 godina’
Južne vesti pre 11 dana
Getty Images Serena Vilijams je osvojila 23 grend slem titule u ženskom tenisu po čemu je apsolutna rekorderka (Margaret Kort ima 24 , ali je ona igrala pre takozvane Open ere) Serena Vilijams kaže da bi bila suspendovana na 20 godina i da bi joj bile… »
Serena Vilijams o dopingovanju Janika Sinera: ‘Mene bi suspendovali na 20 godina’
Danas pre 11 dana
Serena Vilijams kaže da bi bila suspendovana na 20 godina i da bi joj bile oduzete neke od grend slem titula da je počinila isti doping prekršaj kao trenutni prvi teniser sveta Janik Siner. Italijan Siner (23) je na tromesečnoj zabrani igranja posle… »
Serena Vilijams o dopingovanju Janika Sinera: 'Mene bi suspendovali na 20 godina'
NIN pre 11 dana
Serena Vilijams kaže da bi bila suspendovana na 20 godina i da bi joj bile oduzete neke od grend slem titula da je počinila isti doping prekršaj kao trenutni prvi teniser sveta Janik Siner. Italijan Siner (23) je na tromesečnoj zabrani igranja posle… »
BBC News pre 11 dana
Serena Williams says she would have been banned for 20 years had she committed a doping offence similar to that of men's player Jannik Sinner. Serena Vilijams kaže da bi bila suspendovana na 20 godina i da bi joj bile oduzete neke od grend slem titula da… »
Serena Vilijams brutalno prozvala Sinera zbog dopinga: "Da sam ja to uradila, dobila bih 20 godina kazne"
Telegraf pre 11 dana
I dalje se ne smiruju odjeci nakon blage kazne koju je zaradio trenutno najbolji teniser sveta, Janik Siner iz Italije zbog korišćenja nedozvoljene supstance klostebol tokom prošlogodišnjeg učešća na Indijan Velsu. Posle duge istrage, odlučeno je… »
Vesti dana »

Policija se povukla ispred DIF-a u Novom Sadu: Dekan gađan jajima, nastavnici uputili otvoreno pismo javnosti (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 45 povezanih

Ispred DIF-a mirno, policija se povukla, grupa studenata i dalje blokira zgradu
RTV pre 43 minutajoš 66 povezanih

"Dekanu dislocirano koleno": Brnabić o incidentima ispred DIF-a u Novom Sadu: "Na kolima Hitne pomoći izbušene gume"
Blic pre 49 minutajoš 36 povezanih