Повезане вести
Ливерпул завршио велики посао: Један од стубова тима остаје још најмање две године
Нова 17.04.2025
Капитен фудбалера Ливерпула Вирџил ван Дајк продужио је уговор са енглеским клубом до 2027. године. „Јако сам срећан и поносан. Постоје толико емоција које ми пролазе кроз главу управо док причам о томе. Осећам се поносним и… »
Ван Дајк продужио уговор са Ливерпулом до 2027. године
Еуроневс 17.04.2025
Сага је коначно завршена... Капитен Ливерпула Вирџил ван Дајк, обрадовао је навијаче пошто је данас и званично продужио уговор са клубом у којем је оставио највећи траг у каријери, а на "Енфлиду" би требао да остане још две… »
Ван Дајк продужио уговор са Ливерпулом до 2027. године
Данас 17.04.2025
Капитен фудбалера Ливерпула Вирџил ван Дајк продужио је данас уговор са енглеским клубом до 2027. године. – Јако сам срећан и поносан. Постоје толико емоција које ми пролазе кроз главу управо док причам о томе. Осећам се… »
"Појачање" за велика дела: Навијаче Ливерпула ће ово баш одушевити
Вечерње новости 17.04.2025
КАПИТЕН Ливерпула и фудбалски репрезентативац Холандије Вирџил ван Дајк продужио је уговор до јуна 2027. године, саопштио је данас енглески клуб. ФОТО: АП/Тањуг Ван Дајк је имао уговор са Ливерпулом до 30. јуна ове године, али… »
Капитен Ливерпула остаје на Енфилду
Спортски журнал 17.04.2025
“Мој план је увек био да останем”. Капитен Ливерпула и репрезентативац Холандије Вирџил ван Дајк продужио је уговор до јуна 2027. године, саопштио је енглески клуб. Ван Дајк је имао уговор са Ливерпулом до 30. јуна ове године… »
Званично: Ливерпул "закључао" Ван Дајка!
Б92 17.04.2025
Капитен Ливерпула и фудбалски репрезентативац Холандије Вирџил ван Дајк продужио је уговор до јуна 2027. године, саопштио је енглески клуб. Ван Дајк је имао уговор са Ливерпулом до 30. јуна ове године, али је одлучио да продужи… »
Вести дана »

Вучић: Избори највероватније 2026. да бисмо изашли у сусрет онима који другачије мисле, блокадерима и опозицији
Данас пре 27 минутајош 1 повезана

"Потпуно је јасно ко је кривац": Вучић о нападу испред Скупштине Србије: Погођен је метком, јер је рекао "треба ли вам нешто, господине"
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана

Вучић: Резолуција добила подршку мањег броја европосланика него претходна, нама је ЕУ веома важна
Данас пре 47 минутајош 1 повезана