Povezane vesti

"Zemlja je ravna ploča, video sam refleksiju Sunca kad sam leteo avionom": Marko Bulat napravio haos u emisiji

"Zemlja je ravna ploča, video sam refleksiju Sunca kad sam leteo avionom": Marko Bulat napravio haos u emisiji

Mondo 17.04.2025
Marko Bulat je gostovao u emisiji sa fizičarem s kojim se sukobio oko navoda da je Zemlja okrugla. Pevač Marko Bulat napravio je pravu pometnju kada je prilikom gostovanja u jednoj emisiji pričao o teorijama zavere, te je objasnio kako podržava tezu… »
"Zemlja je ravna ploča, video sam refleksiju sunca" Marko Bulat napravio haos zbog izjave u studiju: Evo šta je rekao o…

"Zemlja je ravna ploča, video sam refleksiju sunca" Marko Bulat napravio haos zbog izjave u studiju: Evo šta je rekao o…

Kurir 17.04.2025
Marko Bulat napravio je pravu pometnju kada je prilikom gostovanja u jednoj emisiji pričao o teorijama zavere, te je objasnio kako podržava tezu da je zemlja ravna ploča. Pevač je u jednom momentu pomenuo i refleksiju sunca, te je ušao u raspravu sa… »
"Zemlja je ravna ploča, video sam refleksiju sunca": Pevač (51) napravio haos zbog izjave u studiju: Evo šta je rekao o…

"Zemlja je ravna ploča, video sam refleksiju sunca": Pevač (51) napravio haos zbog izjave u studiju: Evo šta je rekao o…

Blic 17.04.2025
Pevač Marko Bulat napravio je pravu pometnju kada je prilikom gostovanja u jednoj emisiji pričao o teorijama zavere, te je objasnio kako podržava tezu da je zemlja ravna ploča. Naime, pevač je u jednom momentu pomenuo i refleksiju sunca, te je ušao… »

Vesti dana »