Повезане вести
"Земља је равна плоча, видео сам рефлексију Сунца кад сам летео авионом": Марко Булат направио хаос у емисији
Мондо 17.04.2025
Марко Булат је гостовао у емисији са физичарем с којим се сукобио око навода да је Земља округла. Певач Марко Булат направио је праву пометњу када је приликом гостовања у једној емисији причао о теоријама завере, те је… »
"Земља је равна плоча, видео сам рефлексију сунца" Марко Булат направио хаос због изјаве у студију: Ево шта је рекао о…
Курир 17.04.2025
Марко Булат направио је праву пометњу када је приликом гостовања у једној емисији причао о теоријама завере, те је објаснио како подржава тезу да је земља равна плоча. Певач је у једном моменту поменуо и рефлексију сунца, те… »
"Земља је равна плоча, видео сам рефлексију сунца": Певач (51) направио хаос због изјаве у студију: Ево шта је рекао о…
Блиц 17.04.2025
Певач Марко Булат направио је праву пометњу када је приликом гостовања у једној емисији причао о теоријама завере, те је објаснио како подржава тезу да је земља равна плоча. Наиме, певач је у једном моменту поменуо и… »
Вести дана »
Шумадијско срце куца за Пазар: Крагујевачки зборови грађана спремају дочек студентима који пешаче до Новог Сада
Данас пре 1 сатјош 40 повезаних
Захлађење протутњало Србијом: Температура пала нагло, РХМЗ најавио шта нас очекује током ноћи
Телеграф пре 20 минутајош 39 повезаних
Сраман скуп теоретичара завере о „замени становништва“ најављиван за вечерас у Београду, власт задовољно трља руке
Данас пре 36 минутајош 47 повезаних