Povezane vesti
Direktor VTŠ u Novom Sadu pozvao policiju, studenti negiraju da mu je bio onemogućen izlaz
Insajder 17.04.2025
Direktor Visoke tehničke škole (VTŠ) u Novom Sadu Branko Savić, pozvao je policiju u ovu ustanovu kako bi prijavio studente jer tvrdi da su ga zaključali u školskom dvorištu. Student ove ustanove za Insajder kaže da je direktoru te ustanove ranije… »
Direktor VTŠ u Novom Sadu pozvao policiju jer su ga studenti navodno zaključali u školi
Danas 17.04.2025
Direktor VTŠ u Novom Sadu danas je pozvao policiju u školu, kako kažu studenti, da ih prijavi, pošto tvrdi da su ga zaključali u školskom dvorištu. Studenti kažu da je direktor jutros došao u blokiranu školu, kako bi pokazao studentima dokumentaciju o… »
Vesti dana »
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 6 satijoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTV pre 26 minutajoš 1 povezana
Danas prava jesen: Evo gde će biti obilnih padavina, a otkrivamo gde se očekuje i sneg
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 4 satijoš 10 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 7 satijoš 4 povezane