Повезане вести

"Ја бих све ово опет, испочетка": Андреа Лекић на ивици суза, једна од највећих икада завршава каријеру

"Ја бих све ово опет, испочетка": Андреа Лекић на ивици суза, једна од највећих икада завршава каријеру

Мондо 17.04.2025
Андреа Лекић је донела одлуку - одлази у пензију на крају сезоне. Једна од најбољих рукометашица Србије Андреа Лекић одлучила је да се повуче из спорта којим је редовно увесељавала све домове широм света, а посебно у Србији… »
Српска легенда спорта завршава каријеру: "Недостајаће ми сви!"

Српска легенда спорта завршава каријеру: "Недостајаће ми сви!"

Вечерње новости 17.04.2025
Србија ће, бар што се утакмица тиче, ускоро остати без једне истинске спортске легенде - јер је дошло време за пензију. Фото: Профимедиа Својевремено најбоља рукометашица света, актуелна играчица Ференцвароша и репрезентативка… »
Андреа Лекић завршава каријеру!

Андреа Лекић завршава каријеру!

Телеграф 17.04.2025
Некада најбоља рукометашица света Андреа Лекић опрашта се од рукомета у 38. години! Рукометашица мађарског Ференцвароша одлучила је да заврши професионалну каријеру по окончању текуће сезоне. Андреа је веома емотивно пренела… »
Андреа Лекић завршава каријеру (фото, видео)

Андреа Лекић завршава каријеру (фото, видео)

Спортски журнал 17.04.2025
Капитен репрезентације Србије и најбоља играчица данашњице објавила да игра последњу професионалну сезону. Иако је месецима стидљиво најављивала да је крај близу, сасвим сигурно су се сви љубитељи рукомета потајно надали… »

Вести дана »