Povezane vesti

"Ja bih sve ovo opet, ispočetka": Andrea Lekić na ivici suza, jedna od najvećih ikada završava karijeru

"Ja bih sve ovo opet, ispočetka": Andrea Lekić na ivici suza, jedna od najvećih ikada završava karijeru

Mondo 17.04.2025
Andrea Lekić je donela odluku - odlazi u penziju na kraju sezone. Jedna od najboljih rukometašica Srbije Andrea Lekić odlučila je da se povuče iz sporta kojim je redovno uveseljavala sve domove širom sveta, a posebno u Srbiji. Rukometašica mađarskog… »
Srpska legenda sporta završava karijeru: "Nedostajaće mi svi!"

Srpska legenda sporta završava karijeru: "Nedostajaće mi svi!"

Večernje novosti 17.04.2025
Srbija će, bar što se utakmica tiče, uskoro ostati bez jedne istinske sportske legende - jer je došlo vreme za penziju. Foto: Profimedia Svojevremeno najbolja rukometašica sveta, aktuelna igračica Ferencvaroša i reprezentativka Srbije Andrea Lekić -… »
Andrea Lekić završava karijeru!

Andrea Lekić završava karijeru!

Telegraf 17.04.2025
Nekada najbolja rukometašica sveta Andrea Lekić oprašta se od rukometa u 38. godini! Rukometašica mađarskog Ferencvaroša odlučila je da završi profesionalnu karijeru po okončanju tekuće sezone. Andrea je veoma emotivno prenela ovu vest video porukom na… »
Andrea Lekić završava karijeru (foto, video)

Andrea Lekić završava karijeru (foto, video)

Sportski žurnal 17.04.2025
Kapiten reprezentacije Srbije i najbolja igračica današnjice objavila da igra poslednju profesionalnu sezonu. Iako je mesecima stidljivo najavljivala da je kraj blizu, sasvim sigurno su se svi ljubitelji rukometa potajno nadali da bar još neko vreme neće… »

Vesti dana »