Povezane vesti
Otac milana stankovića je ubio čoveka! Pevač je sa traumama govorio o ovoj bolnoj temi: Imao sam samo 5 meseci...
Kurir 17.04.2025
Milan Stanković poslednjih godina ne eksponira se u javnosti i o njegovom životu se veoma malo zna. Ipak, svojevremeno je govorio o brojnim detaljima iz svoje privatnosti i jednom prilikom je pričao o ocu koji je ležao u zatvoru, gde je i umro. Milan je… »
"Imao sam 5 meseci kada je moj otac ubio čoveka": Ovako je Milan Stanković govorio o bolnoj temi: "Kroz glavu mi prolaze slike…
Blic 17.04.2025
Milan Stanković poslednjih godina ne eksponira se u javnosti i o njegovom životu se veoma malo zna. Ipak, svojevremeno je govorio o brojnim detaljima iz svoje privatnosti i jednom prilikom je pričao o ocu koji je ležao u zatvoru, gde je i umro. Milan je… »
Vesti dana »

Najmanje četiri osobe poginule u iranskim napadima na centralni Izrael tokom noći, u Iranu gađani komandni centri tajne jedinice Revolucionarne garde
N1 Info pre 28 minutajoš 15 povezanih

Vreme - "kao na roštilju"! Afrički anticiklon popalio alarme, Srbija na udaru opasne pojave!
Alo pre 37 minutajoš 13 povezanih

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo kongresmenke Melise Hortman i njenog supruga
Politika pre 38 minutajoš 7 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja rad raspravom o amandmanima na više zakonskih predloga
Nova pre 38 minutajoš 6 povezanih