Povezane vesti
Otac milana stankovića je ubio čoveka! Pevač je sa traumama govorio o ovoj bolnoj temi: Imao sam samo 5 meseci...
Kurir 17.04.2025
Milan Stanković poslednjih godina ne eksponira se u javnosti i o njegovom životu se veoma malo zna. Ipak, svojevremeno je govorio o brojnim detaljima iz svoje privatnosti i jednom prilikom je pričao o ocu koji je ležao u zatvoru, gde je i umro. Milan je… »
"Imao sam 5 meseci kada je moj otac ubio čoveka": Ovako je Milan Stanković govorio o bolnoj temi: "Kroz glavu mi prolaze slike…
Blic 17.04.2025
Milan Stanković poslednjih godina ne eksponira se u javnosti i o njegovom životu se veoma malo zna. Ipak, svojevremeno je govorio o brojnim detaljima iz svoje privatnosti i jednom prilikom je pričao o ocu koji je ležao u zatvoru, gde je i umro. Milan je… »
Vesti dana »
Vojvodina posle devet godina slavila u Beogradu nad bledom Zvezdom i ponovo uzela meru aktuelnom šampionu
RTS pre 1 minutjoš 74 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 35 minutajoš 51 povezana
Njegoš Petrović projektilom zaledio Marakanu: Ovako je Vojvodina povela protiv Zvezde
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 5 satijoš 25 povezanih