Povezane vesti

Poznati pevač preživeo infarkt u 32. Godini! Bol ga oborio, ispao iz automobila: Bio sam mokar, kao da je neko kofu vode polio…

Poznati pevač preživeo infarkt u 32. Godini! Bol ga oborio, ispao iz automobila: Bio sam mokar, kao da je neko kofu vode polio…

Kurir 17.04.2025
Pevač Nemanja Nikolić preživeo je infarkt u 32. godini života, a trenutak kada mu je život visio o koncu i dan danas pamti. Tokom vožnje Nemanja Nikolić osetio je oštar bol u predelu leđa, a sa njim su u automobilu bili žena i deca za čiju je bezbednost… »
"Bol je trajala 15 sekundi, ispao sam iz auta" Nemanja Nikolić o preživljenom infarktu za volanom: "Ženi i deci sam samo rekao…

"Bol je trajala 15 sekundi, ispao sam iz auta" Nemanja Nikolić o preživljenom infarktu za volanom: "Ženi i deci sam samo rekao…

Blic 17.04.2025
Nemanja Nikolić koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda", doživeo je infarkt za volanom kada je imao 32. godine. Iako je prošlo dosta vremena od tada, Nemanja Nikolić priznaje da se toga i dalje živo seća kao i da taj trenutak ne može da zaboravi… »

Vesti dana »

Američki specijalac koji je podneo ostavku pod FBI istragom

Američki specijalac koji je podneo ostavku pod FBI istragom

Vesti online pre 58 minutajoš 29 povezanih
Podela paketa solidarne pomoći penzionerima počinje sutra

Podela paketa solidarne pomoći penzionerima počinje sutra

Euronews pre 28 minutajoš 22 povezane
Dabl-dabl Jokića u porazu Denvera od Memfisa

Dabl-dabl Jokića u porazu Denvera od Memfisa

Serbian News Media pre 4 satijoš 27 povezanih