Povezane vesti

Poznati pevač preživeo infarkt u 32. Godini! Bol ga oborio, ispao iz automobila: Bio sam mokar, kao da je neko kofu vode polio…

Poznati pevač preživeo infarkt u 32. Godini! Bol ga oborio, ispao iz automobila: Bio sam mokar, kao da je neko kofu vode polio…

Kurir 17.04.2025
Pevač Nemanja Nikolić preživeo je infarkt u 32. godini života, a trenutak kada mu je život visio o koncu i dan danas pamti. Tokom vožnje Nemanja Nikolić osetio je oštar bol u predelu leđa, a sa njim su u automobilu bili žena i deca za čiju je bezbednost… »
"Bol je trajala 15 sekundi, ispao sam iz auta" Nemanja Nikolić o preživljenom infarktu za volanom: "Ženi i deci sam samo rekao…

"Bol je trajala 15 sekundi, ispao sam iz auta" Nemanja Nikolić o preživljenom infarktu za volanom: "Ženi i deci sam samo rekao…

Blic 17.04.2025
Nemanja Nikolić koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda", doživeo je infarkt za volanom kada je imao 32. godine. Iako je prošlo dosta vremena od tada, Nemanja Nikolić priznaje da se toga i dalje živo seća kao i da taj trenutak ne može da zaboravi… »

Vesti dana »