Повезане вести
Миливојевић одговорио Дачићу на тврдње да је слагао да ће полиција ноћас кренути на студенте да насилно разбије блокаду РТС…
Данас 18.04.2025
Зна Ивица да је све сто сам рекао истина, као што и ја знам какав притисак трпи од стране онога кога мама више воли, коментарисао је председник Демократске странке, Срђан Миливојевић, деманти његових тврдњи да је председник… »
"Неће Србија лажи и хушкање на сукобе": Вучевић о тврдњама Миливојевића да ће полиција насилно деблокирати зграду РТС-а…
Блиц 17.04.2025
Председник СНС Милош Вучевић изјавио је данас да је тешка лаж и манипулација тврдња председника Демократске странке Срђана Миливојевића да је председник Републике Србије Александар Вучић наредио полицији да уз примену силе… »
И Брнабић демантовала да ће полиција ићи на студенте испред РТС-а: Будаласто лажете, Вучић је увек позивао на толеранцију
Данас 17.04.2025
Да ли је реално да Срђан Миливојевић овако отворено и будаласто лаже студенте блокадере како би омасовио протесте?!? Па ко у овакве лажи може да поверује??, написала је Ана Брнабић, председница Скупштине Србије на мрежи КС… »
Вести дана »
Веома густа магла данас очекује ове делове Србије: температура до 14 степени
Телеграф пре 1 сатјош 4 повезане
Песков: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТС пре 3 минутајош 3 повезане
Милојевић господски одговорио на питање аустријског новинара о Арнаутовићу: „Био је потребан Звезди, утицајан је на свлачионицу и младе играче“
Нова пре 2 минутајош 5 повезаних
Трамп: Заплењен танкер за нафту код обала Венецуеле, Колумбија је следећа
РТВ пре 13 минутајош 3 повезане