Povezane vesti
Fudbal je čista emocija: Suze dečaka najbolje opisuju kakva je utakmica bila Mančester junajted - Lion (foto)
Večernje novosti 18.04.2025
FUDBAL često ume kod navijača, a posebno onih najmlađih da probudi mnogo emocija. Nekad su one od tuge, a nekad od radosti, u zavisnosti od rezultata njihovog kluba. Fotografija jednog dečaka na utakmici Mančester junajted - Lion obišla je svet. FOTO… »
Amorim: Osećaj dobar, ali moramo dalje
Sportski žurnal 18.04.2025
„Rizikovaću s mlađim igračima u Premijer ligi, Liga Evrope sa nama najvažnija”. Trener Mančester junajteda Ruben Amorim izjavio je da je osećao da je moguće da njegova ekipa napravi preokret i dođe do pobede protiv Liona uprkos tome što je gubila 4:2… »
Postekoglu: Ljudi umanjuju moja dostignuća, rugaju i ismevaju
Sportski žurnal 18.04.2025
„Kod mene se uvek radilo o svlačionici, što je mnogo važnije od onoga šta drugi misle o meni”. Trener Totenhema Andre Postekoglu rekao je da će svi morati da ga trpe još malo, posle plasmana u polufinale Lige Evropa i da je ponosan na igrače, koji su… »
Trener Mančester junajteda Amorim: Nisam gubio nadu da možemo da preokrenemo
Danas 18.04.2025
Trener fudbalera Mančester junajteda Ruben Amorim rekao je da nijednog trenutka nije izgubio nadu da ekipa može da nadoknadi zaostatak protiv Liona u revanš utakmici četvrtfinala Lige Evropa, nakon što su ga inspirisali snimci čuvenog finala Lige… »
Čista emocija! Ovaj snimak pokazuje zašto je fudbal najvažnija sporedna stvar na svetu
Telegraf 18.04.2025
Mančester junajted i Lion priredili su u četvrtfinalu Lige Evrope jednu od najuzbudljivijih utakmica u poslednjoj deceniji. Na kraju je engleski klub u ludoj završnici slavio u 120+1 minutu 5:4 i tako obezbedio prolaz u polufinale. Bilo je dosta emocija… »
Najluđa utakmica evropskog fudbala ikad: Pogledajte Junajtedove golove u 120. minutu, niko ih dosad nije dao
Mondo 18.04.2025
Premotajte i pogledajte još jednom utakmicu Junajted - Lion. Mančester junajted je čudesnim preokretom eliminisao Lion u četvrtfinalu Lige Evrope, postigavši dva gola u 120. minutu. Konačan rezultat na stadionu Old Traford bio je 5:3 za domaće, a u… »
"Pa rekao sam, samo da svi ostanu živi ove noći": Društvene mreže se usijale zbog komentatora Arene
Telegraf 18.04.2025
Neverovatnu utakmicu gledali smo na Old Trafordu prethodne noći, maltene do ponoći su igrali Mančester junajted i Lion u revanš duelu četvrtfinala Lige Evrope i na kraju je engleski sastav slavio sa 5:4 i ukupnim rezultatom 7:6 prošao dalje. Vodio je… »
Vesti dana »

Pobednik farme je Kristijan Golubović! Osvojio glavnu nagradu, Peca zauzeo drugo mesto
Alo pre 3 satajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

"Bez kraljeva": Stotine hiljada ljudi na protestima protiv Trampa širom SAD
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 6 satijoš 1 povezana