Povezane vesti
"Sva sam upeglana i izbotoksirana, napred, nazad, sve!" Šok izjava pvačice u šestoj deceniji, svaki deo tela je osigurala!
Kurir 18.04.2025
Pevačica i nekadašnja mis Jugoslavije Andrijana Anči Dabetić nikad nije krila da je radila na svom fizičkom izgledu i da se podvrgla estetskim operacijama. Sve što je uradila na sebi za svoje 53 godine je, kako kaže i osigurala, a ni zbog čega se ne… »
"Vidi se da sam sva upeglana, izbotoksirana - napred, nazad, sve!": Pevačica gazi šestu deceniju i šokira: "Sve što sam…
Blic 18.04.2025
Pevačica Andrijana Anči Dabetić (53) i nekadašnja mis Jugoslavije nikad nije krila da je radila na svom fizičkom izgledu i da se podvrgla operacijama kako bi izgledala još bolje. Kako kaže, sve što je uradila na sebi to je i osigurala. - Minić jeste bio… »
Vesti dana »
(BLOG) Policija primenila silu na Filozofskom u Novom Sadu: Studenti izbačeni iz zgrade, najavljeni protesti
N1 Info pre 7 minutajoš 84 povezane
Izgoreo kabinet tužioca TOK, spasen predmet u slučaju „Nadstrešnica“
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih
Srbija u Davosu potpisala sporazum za kupovinu 25 letećih taksija
Newsmax Balkans pre 47 minutajoš 31 povezana
Kos razgovarala s Vučićem u Davosu: Dogovorili smo se da pojačamo naš zajednički rad na energetskoj bezbednosti
Danas pre 47 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Pozivam na razgovore da SAD kupe Grenland, zapamtićemo ako nam ne dozvolite
Insajder pre 1 satjoš 51 povezana