Povezane vesti

"Nije me kupio ako me je: Oženio!" Srpska pevačica (38) se razvela posle samo 5 meseci: "Vrlo nezrelo i lukavo sa njegove…

"Nije me kupio ako me je: Oženio!" Srpska pevačica (38) se razvela posle samo 5 meseci: "Vrlo nezrelo i lukavo sa njegove…

Blic 18.04.2025
Indira Aradinović Indi 2022. godine sve je obradovala vestima da se udaje za Danca, a pet meseci nakon sklopljenog braka njih dvoje su se razveli. O krahu braka pevačica je javno govorila. - Oporavljam se nekako od svega. Nisam baš previše razočarana… »
"Vrlo nezrelo i lukavo s njegove strane" Srpska pevačica se razvela posle 5 meseci, o krahu braka neće ni reč

"Vrlo nezrelo i lukavo s njegove strane" Srpska pevačica se razvela posle 5 meseci, o krahu braka neće ni reč

Kurir 18.04.2025
Indira Aradinović Indi 2022. godine sve je obradovala vestima da se udaje za Danca, a pet meseci nakon sklopljenog braka njih dvoje su se razveli. O krahu braka pevačica je javno govorila. - Oporavljam se nekako od svega. Nisam baš previše razočarana… »
Srpska pevačica se udala za biznismena iz Danske, brak pukao nakon 5 meseci: "Sve nas je slagao, matičara, kumove"

Srpska pevačica se udala za biznismena iz Danske, brak pukao nakon 5 meseci: "Sve nas je slagao, matičara, kumove"

Mondo 18.04.2025
Indira Aradinović Indi svojevremeno se udala za Danca ali pet meseci kasnije se razvela. Pevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indi, u 2022. godini podelila je sa javnošću lepe vesti – odlučila je da stane na ludi kamen sa svojim izabranikom iz… »

Vesti dana »

Nove cene goriva: Benzin i dizel poskupeli za 2 dinara

Nove cene goriva: Benzin i dizel poskupeli za 2 dinara

Nedeljnik pre 16 minutajoš 40 povezanih
Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije

Istorijski niski vodostaj Dunava izazvao probleme širom Srbije

Naslovi.ai pre 36 minutajoš 11 povezanih
Istorijski sporazum o razoružanju Hamasa u Gazi

Istorijski sporazum o razoružanju Hamasa u Gazi

Naslovi.ai pre 36 minutajoš 38 povezanih