Povezane vesti
"Nije me kupio ako me je: Oženio!" Srpska pevačica (38) se razvela posle samo 5 meseci: "Vrlo nezrelo i lukavo sa njegove…
Blic 18.04.2025
Indira Aradinović Indi 2022. godine sve je obradovala vestima da se udaje za Danca, a pet meseci nakon sklopljenog braka njih dvoje su se razveli. O krahu braka pevačica je javno govorila. - Oporavljam se nekako od svega. Nisam baš previše razočarana… »
Srpska pevačica se udala za biznismena iz Danske, brak pukao nakon 5 meseci: "Sve nas je slagao, matičara, kumove"
Mondo 18.04.2025
Indira Aradinović Indi svojevremeno se udala za Danca ali pet meseci kasnije se razvela. Pevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indi, u 2022. godini podelila je sa javnošću lepe vesti – odlučila je da stane na ludi kamen sa svojim izabranikom iz… »
Vesti dana »
Tramp odbacio mirovni plan Irana, Teheran odgovorio: "Samo pregovori mogu da nas izvuku iz ćorsokaka"
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana
"Srdanović i Crta odbili debatu" Vučić: "Nemaju argumente, pobedio bih ih ubedljivo"
Blic pre 4 satijoš 42 povezane
Aleksandar Vučić podneo ostavku na mesto predsednika Srbije: Novo poglavlje je pred nama, za mene je bilo najvažnije da služim svom narodu
Dnevnik pre 1 danjoš 142 povezane
Dušan Tadić zadovoljan uprkos novom porazu u UEFA Ligi nacija: Dobra i borbena Srbija, ide nadogradnja
Euronews pre 3 satajoš 65 povezanih