Povezane vesti
Vučević najavio reforme u SNS: To je pitanje odgovornosti prema građanima
Telegraf 18.04.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da će u toj stranci biti sprovedene reforme i da je mnogo stvari koje treba menjati unutar SNS naglasivši da je to pitanje odgovornosti prema građanima, kao i da SNS ne sme da bude… »
Vučević najavio reforme u SNS: To je pitanje odgovornosti prema građanima
Insajder 18.04.2025
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da će u toj stranci biti sprovedene reforme i da je mnogo stvari koje treba menjati unutar SNS naglasivši da je to pitanje odgovornosti prema građanima, kao i da SNS ne sme da bude… »
„Moramo da menjamo neke stvari u stranci, spreman sam posle Vaskrsa da zasučem rukave“ Lider SNS Miloš Vučević o narednim…
Dnevnik 18.04.2025
Miloš Vučević, doskorašnji predsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke, poručio je da je spreman da preuzme punu odgovornost za unapređenje rada stranke nakon Vaskrsa, najavivši unutrašnje reforme i intenzivniju komunikaciju sa građanima. „Za… »
Moramo da menjamo neke stvari u stranci! Vučević o narednim potezima i izborima u Srbiji: Spreman sam da zasučem rukave
Kurir 18.04.2025
Miloš Vučević, doskorašnji predsednik Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke, poručio je da je spreman da preuzme punu odgovornost za unapređenje rada stranke nakon Vaskrsa, najavivši unutrašnje reforme i intenzivniju komunikaciju sa građanima. „Za… »
Vesti dana »
Nevreme poplavilo ulice u Beogradu, temperatura pala na 19 stepeni
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 30 povezanih
Kako je lopta reagovala na kosu Hrvata, a nije kod gola Engleske protiv Norveške
BBC News pre 40 minutajoš 99 povezanih
"Jedan od najvećih ljudi koje sam poznavao" Tramp se oglasio nakon iznenadne smrti Grejema
Blic pre 15 minutajoš 20 povezanih
Kad nema Mesija, čarobnjak je Alvarez: Argentina u polufinalu Svetskog prvenstva
BBC News pre 5 minutajoš 25 povezanih